121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19006 Ha tudná legalább a felét. -
#19005 A letöltési sebességeken is javíthatnának, kábelen jön a net, de ha a felét használja a sávszélnek, az már csoda :( -
Hentes75 #19004 Lenne 2 db kérdésem.
Wallet Settings
Require Password at Checkout No
Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content No
Ez lenne az autómata pénzlehúzás letíltása?
2. kérdés : Hogy lehet az accot jegelni,felfüggeszteni egy időre? -
#19003 Olcsóbbak lennének a játékok nem? :D -
#19002 >Kéne warez de nincs :D
Meh... -
#19001 Ő 22-es csapda.
Kéne warez de nincs :D -
#19000 Te dlgod, de a lehetetlen szó az legrosszabb esetben is "nem akarom" vagy "nincs kedvem".
Mert meg lehet szokni.
Sőt erőltetni sem kell magunkat. -
#18999 mióta van konzolod, mit próbáltál, mennyi ideig? -
vato loco #18998 Vki használ XIM4-et PS4-hez? GTA5 alatt működik? Ezt a kontrollert lehetetlen megszokni... -
#18997 Igen egy concept art -
#18996 Az alapötlet jó, csak úgyis lenne pár féreg a aki lolz free gamez!!!! vonalra mozdulna rá. Miattunk nem lesz ilyen a többségnek se -
#18995 Ez is az U4-ből lenne? :D
-
#18994 Tipikus példája, hogyha odaadják(nák) a community kezébe a rendszer fejlesztését, mennyivel élhetőbb tendszerek születnének.
De mondok jobbat: ha nincs a classic törés ma nincs xbmc. Se boxee, se raspbmc, ésígytovább (és azt még én is fejlesztettem az ősidőkben :D). Mondjuk abban az időben a védelem elég meredek volt. Egy játékmentés fontkészletén keresztül is be lehett jutni a rendszerbe :D -
#18993 1 HÉT -
#18992 Pedig eladják még így is.
Ezek azért gondok, de nem orvosolhatatlan, és a legtöbb exclusive-al még mindig elviszik a gépet a hátukon. -
Ra1n #18991 Én mondtam hogy sokan fognak csalódni.:)
Egész egyszerűen vicc amit a Sony művel. Pöffeszkednek az előnyön,remélem a karácsonyi szezonban lesz pofára esés nekik... Bár kétlem mert a csodá fordöpléjörsz reklámokkal meg az 1080p-vel eladják... -
#18990 " az üzenetküldés egy rémálom"
Na ebben egyetértek, a töltési idő mellett ez a másik durva probléma,ami végett szabályosan utálok ps4-en üzenni.
Party-val nem volt gondom még. -
#18989 Rendkivül csalódott vagyok... a felhasználói felület egy fos... az üzenetküldés egy rémálom, ez legalább müködött ps3-on, itt meg percekig kell várni amig elmegy egy üzenet vagy éppen betölti őket.... szintén egy rémálom ha partyhoz akarok csatlakozni.. csak a kurva töltés állandóan... és már egy éve kinn van ez a szar... szégyen -
Ra1n #18988 Egyébként az előző genben azért az RGH rendesen jobbá tette az X360-at (wareztól függetlenül)....Igényessé. -
#18987 Csak, akkor jó addigra lesz newgen.:D -
#18986 Ja értem, csak mert 1-2 ismerős erre vár. :) -
#18985 Aha, csak én vártam, hogy majd elkezd vetkőzni is? -
#18984 -
Emmegmi?? Vennék 1-2 dolgot, ha már akciós, de köcsög Sony-nak nem kell a pénzem. -
#18982 A szerintem itt nem létezik. Remélem sosem törik fel. Sok múlik az amd-n. Mindkét előző rendszert a proci hibája miatt sikerült kivégezni (leszámítva a 360-as drivehakkolást, ami nem rendszertörés, meg annak ma már nincs értelme). -
#18981 4-5 év -
#18980 what?:D -
#18979 Szerinted mostani generációnak mennyi ideje maradt hátra? Mármint feltörést illetően? :) -
#18978 És itt fog elszabadulni a kérdés kontra saját válasz darknál! -
#18977 Nem, nem arra gondol, de az sem úgy volt :) (nem usb-n törték fel. Az, hogy volt ill, van hozzá usb dongle, az egyrészt alternatív megokdás, másrészt az a sony balfaszsága - az egy hivatalosan létező eszköz másolata). Ha nem lett volna usb a ps3-on pont ugyanígy lenne fossátörve. -
#18976 Amire gondolsz hogy a törés után engedte az usb-ről való másolt játékokat.
De maga az átalakítás kellett hozzá hardveresen.
PS2-X360-PS3 -hoz volt ilyen ha jól emlékszem.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.29. 18:52:25 -
Ra1n #18975 Lol, ne röhögtess...USB alapú feltörés...szakadok....
Érdekes a One-on van USB frankón használható és lám nincs feltörve. Továbbá köze nem volt a feltöréseknek az USB-hez.
-
#18974 Aminek az égvilágon semmi iöze nem volt az usb mivoltához. -
#18973 Miért ne? PS3on kezdtem BR-t nézni, mára közel 60 BR film leledzik a polcon, de sosem éreztem késztetést arra hogy külön lejátszót vegyek még arra is. Felesleges, hisz tudja a konzol. Most X1 lett az elsődleges BR lejátszom. -
#18972 ne is engedje az usb gondolj csak vissza usb alapú a feltörés is... -
#18971 Ebből sokkal jobb a Xbox, mert az enged USB-t. -
#18970 Nekem van méduiabox. :) régűta, PS4-en nem nézek filmet, csak ha kedvem van a Robotzsaru-hoz csak az van meg párszor BR lemezen, de azok eredetiek. :D
Szerintem vagy 5 példányban, meg egy példány a 2014-esből. :) -
#18969 lemezes blurayt viszi még a 3d-set is... -
Azur92 #18968 En is nezek rajta filmeket nyugodtan nezz te is, nem csak jatekra van az az olvaso benne :) jo szorakozast! -
soundsonic #18967 Lemezes blúréj filmet szeretnék nézni rajta néhanapjám. Most ezért hadd ne vegyek egy külön lejátszót. Azt már kitárgyaltuk egyszer, hogy miért nem viszi külső merevlemezről a cuccokat és szerintetek a ps4 nem erre való