121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Ha tudná legalább a felét.
  • kill3r21
    A letöltési sebességeken is javíthatnának, kábelen jön a net, de ha a felét használja a sávszélnek, az már csoda :(
  • Hentes75
    Lenne 2 db kérdésem.
    Wallet Settings
    Require Password at Checkout No
    Automatically Add Funds to Renew Subscriptions or Pay for Pre-ordered Content No
    Ez lenne az autómata pénzlehúzás letíltása?
    2. kérdés : Hogy lehet az accot jegelni,felfüggeszteni egy időre?
  • DarkSector
    Olcsóbbak lennének a játékok nem? :D
  • Moby
    >Kéne warez de nincs :D

Meh...
  • DarkSector
    Ő 22-es csapda.
    Kéne warez de nincs :D
  • DarkSector
    Te dlgod, de a lehetetlen szó az legrosszabb esetben is "nem akarom" vagy "nincs kedvem".

Mert meg lehet szokni.

Sőt erőltetni sem kell magunkat.
  • arty
    mióta van konzolod, mit próbáltál, mennyi ideig?
  • vato loco
    Vki használ XIM4-et PS4-hez? GTA5 alatt működik? Ezt a kontrollert lehetetlen megszokni...
  • TDC Geronimo
    Igen egy concept art
  • shaddam
    Az alapötlet jó, csak úgyis lenne pár féreg a aki lolz free gamez!!!! vonalra mozdulna rá. Miattunk nem lesz ilyen a többségnek se
  • DarkSector
    Ez is az U4-ből lenne? :D

• Moby
    Tipikus példája, hogyha odaadják(nák) a community kezébe a rendszer fejlesztését, mennyivel élhetőbb tendszerek születnének.
    De mondok jobbat: ha nincs a classic törés ma nincs xbmc. Se boxee, se raspbmc, ésígytovább (és azt még én is fejlesztettem az ősidőkben :D). Mondjuk abban az időben a védelem elég meredek volt. Egy játékmentés fontkészletén keresztül is be lehett jutni a rendszerbe :D
  • Kongy
    1 HÉT
  • DarkSector
    Pedig eladják még így is.
    Ezek azért gondok, de nem orvosolhatatlan, és a legtöbb exclusive-al még mindig elviszik a gépet a hátukon.
  • Ra1n
    Én mondtam hogy sokan fognak csalódni.:)
    Egész egyszerűen vicc amit a Sony művel. Pöffeszkednek az előnyön,remélem a karácsonyi szezonban lesz pofára esés nekik... Bár kétlem mert a csodá fordöpléjörsz reklámokkal meg az 1080p-vel eladják...
  • DarkSector
    " az üzenetküldés egy rémálom"

Na ebben egyetértek, a töltési idő mellett ez a másik durva probléma,ami végett szabályosan utálok ps4-en üzenni.

Party-val nem volt gondom még.
  • Tikal #18989
    Rendkivül csalódott vagyok... a felhasználói felület egy fos... az üzenetküldés egy rémálom, ez legalább müködött ps3-on, itt meg percekig kell várni amig elmegy egy üzenet vagy éppen betölti őket.... szintén egy rémálom ha partyhoz akarok csatlakozni.. csak a kurva töltés állandóan... és már egy éve kinn van ez a szar... szégyen
  • Ra1n
    Egyébként az előző genben azért az RGH rendesen jobbá tette az X360-at (wareztól függetlenül)....Igényessé.
  • DarkSector
    Csak, akkor jó addigra lesz newgen.:D
  • DarkSector
    Ja értem, csak mert 1-2 ismerős erre vár. :)
  • Kandurex
    Aha, csak én vártam, hogy majd elkezd vetkőzni is?
  • shaddam
  • n000rbi

Emmegmi?? Vennék 1-2 dolgot, ha már akciós, de köcsög Sony-nak nem kell a pénzem.
  • Moby
    A szerintem itt nem létezik. Remélem sosem törik fel. Sok múlik az amd-n. Mindkét előző rendszert a proci hibája miatt sikerült kivégezni (leszámítva a 360-as drivehakkolást, ami nem rendszertörés, meg annak ma már nincs értelme).
  • Kandurex
    4-5 év
  • DarkSector
    what?:D
  • DarkSector
    Szerinted mostani generációnak mennyi ideje maradt hátra? Mármint feltörést illetően? :)
  • Harlekin
    És itt fog elszabadulni a kérdés kontra saját válasz darknál!
  • Moby
    Nem, nem arra gondol, de az sem úgy volt :) (nem usb-n törték fel. Az, hogy volt ill, van hozzá usb dongle, az egyrészt alternatív megokdás, másrészt az a sony balfaszsága - az egy hivatalosan létező eszköz másolata). Ha nem lett volna usb a ps3-on pont ugyanígy lenne fossátörve.
  • DarkSector
    Amire gondolsz hogy a törés után engedte az usb-ről való másolt játékokat.
    De maga az átalakítás kellett hozzá hardveresen.

PS2-X360-PS3 -hoz volt ilyen ha jól emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.29. 18:52:25
  • Ra1n
    Lol, ne röhögtess...USB alapú feltörés...szakadok....
    Érdekes a One-on van USB frankón használható és lám nincs feltörve. Továbbá köze nem volt a feltöréseknek az USB-hez.
  • Moby
    Aminek az égvilágon semmi iöze nem volt az usb mivoltához.
  • Totti5
    Miért ne? PS3on kezdtem BR-t nézni, mára közel 60 BR film leledzik a polcon, de sosem éreztem késztetést arra hogy külön lejátszót vegyek még arra is. Felesleges, hisz tudja a konzol. Most X1 lett az elsődleges BR lejátszom.
  • Tatyla
    ne is engedje az usb gondolj csak vissza usb alapú a feltörés is...
  • DarkSector
    Ebből sokkal jobb a Xbox, mert az enged USB-t.
  • DarkSector
    Nekem van méduiabox. :) régűta, PS4-en nem nézek filmet, csak ha kedvem van a Robotzsaru-hoz csak az van meg párszor BR lemezen, de azok eredetiek. :D

Szerintem vagy 5 példányban, meg egy példány a 2014-esből. :)
  • Tatyla
    lemezes blurayt viszi még a 3d-set is...
  • Azur92
    En is nezek rajta filmeket nyugodtan nezz te is, nem csak jatekra van az az olvaso benne :) jo szorakozast!
  • soundsonic
    Lemezes blúréj filmet szeretnék nézni rajta néhanapjám. Most ezért hadd ne vegyek egy külön lejátszót. Azt már kitárgyaltuk egyszer, hogy miért nem viszi külső merevlemezről a cuccokat és szerintetek a ps4 nem erre való