status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Harlekin
    "valódi előnyt csak keveset ad"
    Próbáltad?Mert én igen és tudom,hogy nem keveset ad!Leírtam csak szerinted az gyenge lábakon áll...
    Ugyan olyan autóval kormánnyal 10-15 másodperccel jobb időket lehet menni HA CSAK a váltásokat veszem figyelembe és nem beszélve a sokkal finomabban adagolható gázt féket és az íven tartást kormánnyal.
    Meg szerinted ezzel nincs előny úgy hogy az AXYB gombra 5 szabad ujj áll rendelkezésre a kontrolleren meg 1 suta hüvelyk ujj és teszem azt erre arra a+b,y+a,x+b plusz k gomb 1 soul caliburban 1 sima kombózásnál nem jelent előnyt?Próbáld ki multiba... esélyed sincs!! fel állni nem tudsz a földről ez ellen nyugodj meg!Képtelen vagy 1 újjal egyszerre felváltva 2 vagy 3 gombot tökéletesen ütemezett sebességgel pontosan nyomni...Neki ott viszont erre van 5 szabad ujja....Ha NEM ÍGY LENNE MINEK TALÁLTÁK KI CSAK ÚGY???

Másik
    Arty valóban nem mondta? csak szerinte az a jó a megszokott... hiszen a "billegér = méginkább eltávolodás a valóságtól (félmásodperces megpördülés és társai)"Tehát ha ennek az ellenkezője akkor igen..."VALÓSÁGTÓL"Bocs de ezen szakadok 1 játékról beszélünk!!!!!!!!!!

Bill+egér iszonyat előnyt ad???Most igen???Amikor meg ment eleinte róla a beszélgetés,jött a fika,hogy ez mekkora szar,mert késik meg csak 50 %.ot ad vissza a pc-s bill+egérből!!!Na akkor így még hátrányba is vagyunk

Moby
    jaj hagyuk már ezt az aimbotot totál nem ugyan az a 2 ,és ezt te is nagyon jól tudod...
    Amikor TE itt nálam kipróbáltad az xfps-t azt mondtad hogy ez szar azokat mondtad amiket leírtam akkor miről beszélünk szar de mégis előnyt biztosít!?

Nyugodjatok bele mindig volt mindig lesz és azok akik használják pont tesznek arra akik nem használják...Nektek meg 2 választásotok marad vagy beletörődtök és játszotok ellenük vagy nem és morgolódtok...

Szerintetek menyi üzentet kaptam 360 on meg jött,hogy csináltak videót meg reportoltak.AZTÁN semmi nem történt ...............