121264
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18925 Így van. Amúgy a sírást a pc-sek fújták fel, mert ott tényleg irgalmatlan gépigény kell neki. Azt elrontották ott nagyon. De hát ezért vettem én még jó régen az első konzolomat is. Itt nem kell fejlesztgetnem, úgy fut ahogy mindenkinek. :D -
Skyline #18924 Az erős szaggatás csak 1-2 bugos helyet érintett (pl templomabkal), a többi pedig csak a koop módot. Egyébként a játék áromnegyedénél járok én is és sem fps zuhanás nem volt komolyabban a pár helyet leszámítva,ott is csak X irányba nézve (a legnagyobb tömegben semmi gond), 1-szer föld alá zuhanás és 1-2 NPC-re jellemző bug (tömegben csúszás,egymásbalógás,levegőben ácsorgás,stb) volt. Ezeket leszámítva semmi komolyabb, én továbbra is azon vagyok hogy túllihegett gond, ennél kisebb játékokkal voltak annó jóval komolyabb gondok és még a kompenzációval is a pofánkba szartak. -
#18923 Lehet hülye kérdés, de lehet játékokat megosztani baráttal? Arra lennék kíváncsi hogy mondjuk ha megvenném a driveclubot digitálisan, és pl valakivel felesbe akarnám mert úgy olcsóbb, utána van valami módja hogy meg osszuk a másikkal? -
#18922 Érdekes én 2 nap alatt kijátszottam és nem idegesített semmi hiba! Sőt a fő küldetés során nem is találkoztam hibával (nem is szaggatott!). De lehet hogy akkor én vagyok a szerencsés. Minden esetre az, hogy aki season passt is vett az kap egy ÚJ játékot mellé az nagyon korrekt sőt!
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.11.27. 22:34:16 -
#18921 Bug az lehet, szaggatva viszont élvezhetetlen bármelyik játék. -
Ulthane #18920 De nem ennyi, és nem ilyenek. Nincs olyan, hogy nem tudom megkezdeni a coop missiont, mert a rendszer szar. Olyan sincs, hogy nem tudom játszani a group challengeket, ezáltal nem tudom a legerősebb felszereléseket megvásárolni, mert a funkció még nem elérhető. Akkor én meg MÉG nem fizetek 60 dollárt, csak 30-at, s ha full funkcionalitás lesz, kifizetem a másik felét.
Uplay - hányadék fos, nem megy rendesen, az acinitiates szintén rakat szar, minek erre fordítják az erőforrásokat, ha nem is működiik?? -
Skyline #18919 Nekem sem tetszik a hozzáállás, főként hogy kezd divat lenni a félkész címek kiadása. De mindenképp normálisabb mint más cégeknél ahol szó szerint a pofádba röhögnek.
-
#18918 Akkor ne vegyél egyetlen játékot sem, mindegyikben számtalan bug van. -
Ulthane #18917 Hát nem tudom, nekem ez a hozzáállás nem tetszik. Ha veszek egy autót 5 millió forintért, amiben nem működik az ABS, a hatból 3 légzsák, az egyik index, és az ülésfűtés meg a tempomat, attól még az autó ugye vezethető, és A-ból B-be elmegy.
Beérnéd ennyivel, vagy másnap habzó szájjal kiabálnál a kereskedésben?
Na ugye! -
Skyline #18916 Lévén goldot vettem amiben van season pass így bizony van ingyen.:)
-
#18915 Megvetted előre a season passt Unity-hez? Ha nem, akkor csak a dlc-t kapod. -
Skyline #18914 Nem emeltem. De ettől még maximálisan korrekt kárpótlás ahhoz képest hogy itt nem arról beszélünk hogy a játék fő eleme játszhatatlan,hanem bugokról és fps esésekről, amiktől függetlenül még SP módban simán végigtolható az amúgy igen tartalmas játék.
Ezzel szemben más cégek,lásd a DC esetében a pofádba hány egy olyan címnél ami ezredennyire sem tartalmas és a játék legfőbb része a mai napig jutott el a használható de még mindig nem hibátlan szintre....
Apropó bugok: Semmivel sincs több bug mint egy Elder Scrolls játék esetében megjelenéskor, vagy iderakhatjuk akár a Battlefield 3-4-et is.... van benne de bőven nem annyi ami ekkora hisztit kiváltott. -
#18913 Nincs ingyen. -
Ulthane #18912 Azért piedesztálra (gyk ) ne emeljük őket! Ez a minimum, amit meg kellett tenniük azok után, hogy egy félkész játékot kiadtak úgy, hogy TUDTÁK, hogy hemzseg a hibáktól. -
Skyline #18911 Far Cry 4 megvan viszont a crew jöhet ingyé.
Mikor ho hogyan lehet kérni?:)
// Na ezt nevezik kompenzációnak, ráadásul úgy hogy egy igen tartalmas játék fps és bugproblémái miatt adják. Nem azt amit a Driveclub-nál belehánytak a vásárlók pofájába (ami ráadásul rajta van a lemezen)...
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.11.27. 12:35:38 -
#18910 Mindig ezt csinálom, de nem mindig jön be. Meg különben is, mi lenne, ha trükk nélkül is működne normálisan? :) -
#18909 Igen ez nekem is segített már, de nem mindig müködik sajnos.
Pause gomb majd play. -
nayrobi #18908 Nekem 500-as netem van és általában kihasználja, az a trükk, hogy amikor elindul a letöltés akkor leállítom, várok pár másodpercet és újraindítom, utána már közel max sebességgel robog. -
#18907 Detto.. -
#18906 Detto.. -
Ulthane #18905 Én is érzek némi javulást, bár még mindig bugos. -
#18904 Ajjaj előtteis. -
#18903 Másnak is ilyen hullámzó sebességgel tölt bármit psnről a gép 2.0 óta? 200kb/s és max sávszél között ugrál. -
#18902 Na igen, írtam is a topikban, hogy nagyon szimpatikus az EA mostani hozzáállása a dolgokhoz. Csak remélem, hogy a Ubisoft is észhez tér egyszer. -
#18901 "Assassin's Creed Unity - ingyen DLC-vel és ingyen játékkal kárpótol a Ubisoft
A The Crew, a Far Cry 4 és a Watch Dogs közül is választhatnak azok, akik már megvették az Assassin's Creed Unity Season Passt - így kér bocsánatot a Ubisoft a problémás rajt miatt, de ingyen DLC a többieknek is jár."
FC4-et fogja szerintem mindenki választani. :) -
#18900 Majd pls szóljatok ha valahol lesz olcsó Evil Within. Köszönöm! -
#18899 AC Unity 3. patches helyzetjelentés:
Jobb lett a frém, a durván leesős helyeken még azért mindig le-leesik, de nem annyira vészes, "simán" élvezhető:D -
#18898 MERT KI KELL JÖNNIE HOLIDAY SEASONRE!!!!444
Volt egy határidő és akárhogy is álltak arra ki kellett hozni. Meg lehet nézni DA2őt amit határidőre kellett bionak másfél év alatt összedobnia és meg lehet nézni DA:I-t, amivel 4+ évet dolgoztak és kaptak majdnem 1 év haladékot is, hogy befejezzék. Talán a mostani fiaskó utén Ubi is észhez tér, mert EA már megtette. -
#18897 Driveclub-nál hogy gondolták? :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 19:30:42 -
#18896 Amúgy esküszöm nem értem a Ubisoft-ot. Ha tudták, hogy ilyen szarul fut a játék -márpedig tudniuk kellett, hacsak nem volt tesztelve- akkor miért adták ki így? Hogy utána majd lehessen patchelni, meg magyarázkodni? Bőven elég lett volna akkor a Rogue, és jött volna egy normális Unity jövőre.... -
#18895 Zsir -
#18894 Ha igaz úgy néz ki eléggé megütötték a bokájukat a unityvel, amilyen állapotba kiadták
"A German website claims the Season Pass got cancelled. You get a Ubisoft game as a refund. All buyers of the console version will get the DLC "The Dead Kings" for free:" -
#18893 2.76 GB-os AC Unity peccs. Fejlemények?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.26. 18:27:24 -
#18892 Drviclub ps+ verzió minden hónapba :D -
Skyline #18891 Mézesmadtag (iránynak jó de gyenge)...Kíváncsi leszek a február márciusra..:-P -
#18890 A PSN+ értéke csak akkor van ha ki kell fizetned, amúgy semmi.:) -
#18889 Nem mondom hogy hiszek abban hogy a PSN annyira megváltozna, sőttén kérdőjelezem meg hogy mit jelenthet ez. :) -
Kar, hogy meg van mind kb :) De jó irány legalább :) -
#18887 Sziasztok!
Milyen felhasználót éri meg csinálni? Usa, uk, hun?
Amit én szeretnék: amazonról digital játékot venni, 365 napos előfizetést, ezekhez dlct is ha esetleg úgy alakul és jó akciókat a PS storeban, ezek a legolcsóbban, ezen kivúl természetesen a multiban eu játékosokkal játszani a ping miatt (nem tudom, h ha usa felhasznalom van akkor ez befolyásolja-e). -
#18886 Hallom lesz playit-en bloodborne meg the order 1886. Mondjuk nekem egyszer elég volt az ottani élmény, ha valaki menne kérek beszámolót