status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Fps mint játék erre épült ez volt a kezdet úgy,hogy a kontrollereket bottal se piszkálta.És mi a valóság aha ja majd ha árokba rakod a kocsidat a játékba kormánnyal és szervizbe lesz 2 hétig ami alatt Te nem játszhatsz vele akkor oké a valósághoz közelítés.Addig csak szimplán előny velem szemben akinek 2 gombot kell sután a kontrolleren a kuplungos váltáshoz nyomni,kormányon meg csak egyszerűen a beidegződött dolgot teszed 3x gyorsabban.ÉS A JÁTÉK ELŐNYBEN RÉSZESÍTI EZT A MÓDOT,mert az automatikus váltás pl sokkal hamarabb vált mint ahogy azt a váltás kívánná így nem kell ecsetelni a hátrányt és sorolni lehetne az előnyöket a valósághűséggel szemben!!!Vagy addig ameddig nekem 1 kicsúszásnál minimum 4x kell gombot nyomni vagy várni,hogy a váltó vissza tegye magát minimum üresbe addig kormány váltónál ez is rögtön megy és történik.Tehát nekem aztán magyarázhat mindenki a bill egér bizonyítványról.Én szívok a kormányosok és arcade stickesek ellen (vagyis nem mert szimplán pontosan ez miatt nem játszok multit)Viszont szívjon nyugodtan mindenki ellenem a bill egér miatt.És azt hiszem így helyre is állt a világ rendje... 
És akkor még arcade stickről nem is beszéltünk ahol 4 új áll rendelkezésre ott ahol nekünk csak 1 és érdekes módon ezt valahogy kihagyod,vajon csak azért mert téged a kormány dolog érint.Na ennyit erről pont ezért teszek erre az egészre a legkevésbé se érdekel ki mit gondol és hogy az mit érez akit 15 x lövök fejbe 1 mecsen azért mert 3x gyorsabban fordulok körbe...Ha nem tetszik neki ne játszon mint ahogy Én is teszem az autós és verekedős játékokkal...