status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Skyline
    Olcsóbbnak már nem olcsóbb. Erősebb. Hogy jobban futnak, az utóbbi időben pont hogy nem, egy hajszállal szebbek cserébe gyengébb a frém...A játékárakat tekintve pedig főként nem olcsóbb.
    De ezzel nincs is gond, amivel kiverték a biztosítékot nálam az az,hogy egy valamirevaló autós exkluzívot nem tudnak lerakni az asztalra, kiadnak egy félkész hibás szart ami a mai napig is csak foltozgatva van, refund persze nulla hiába ugatsz hogy hibás a termék. A support pontosan ugyan annyi mint a refund lehetőség, nulla. A régiózártól már hányok. A multiért pedig többet lehet fizetni mint a konkurenciánál, ráadásul mindezt nevetségesen gyengébb minőségben kapjuk. Mindemellé pár címet leszámítva minimális látványkülönbséggel marad le a One, de legalább nincsen annyi idegesítő szarság a géppel kapcsolatban mint ami a Ps4-et érinti. Nem beszélve arról hogy a mai napig az egyetlen tényleg minőségnek nevezhető exkluzív Ps4-re az a TlouR....Az összes többi egy látványjáték totális középszerű tartalommal,játékmenettel. És a Sony ezt a vonalat nyomja, ilyen lesz majd az Order is már teljesen egyértelműen látszik a videóiból. A Bloodborne talán ha nem cseszerintik el tud kellemes órákat okozni,ha az sem akkor marad az UC4 talán. Addig pedig marad ps4-re a drágaság, szar szolgáltatás színvonallal meg a talán jobb futás.

//Ha neked egyik tulajdonsága sem olyan,örülök. Én mindenesetre jobban szeretem ha bekapcsolom a gépet és mondjuk multizni akarok, nem fogad a maintenance felirat vagy egyéb psn szarakodás, és nem nevetséges pingeket kapok multikban mindezt nevetségesen drágán. Játszani akarok. Ehhez képest az utolsó hetekben amkor úgy döntöttem megveszem én is a One-t, a játék az állandó under maintenance feliratból vagy a DriveClub szarakodásából ki is fújt...

Az pedig külön felháborító hogy miközben a rendszer egy hulladék és tényleg drágaság van, a Sony továbbra is pökhendi mód ugat,viccelődik, meg gyártja ezeket a szar For the players videókat ahelyett hogy megtennék a beigért fejlesztéseket a plus-ból befolyó zsetonból....