121261
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#18559 >stabilan tartja a 30 fps-t
Még ha így lenne. Kétségtelenül szebben fut, mint a prevgen előd, de ennél többet vártam.
Utoljára szerkesztette: n000rbi, 2014.11.19. 15:01:48 -
#18558 Mondjuk az rögtön újdonság, hogy stabilan tartja a 30 fps-t. Nekem ez bőven elég upgrade. PS3-on 20-25 fps édes kevés volt
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.19. 14:56:53 -
Rdinho10 #18557 Helo helo mindenkinek, gamertech uzlet nevetsegesek ha viszel be jatekot beszamitani mindig az a kifogas h ebbol a jatekbol nagyon sok van csak ennyiert tudjuk bla bla..hagyjuk mar.. Viszont en is tolom a gta-t hat eddig semmi xtra nem latok surubb forgalmat szepnek szep de szep volt ps3on is rem csak azert nem latom az ujdonsagot mert csak fel ora van benne... -
#18556 -
#18555 -
#18554 Èn a Konzolok Szervìzèben vettem ,semmi gond nem volt velük sem..Nyáron 129 èrt vettem, Sniper Elite 3-mal,1hónap ps plusal.Alap ps dobozba volt belerakva a játèkkal együtt(nem bundle).Gondolom a jótállás miatt ki kellett bontani a gèpet, ès ez volt mèg belerakva plusszba 1 nagy kartonba. -
Skyline #18553 Én mindig mindent a gameshop-ból szerzek, tudtommal a Konzolvilág társa. Még sosem volt gondom velük, de ezekszerint vannak gondok. -
Skyline #18552 Hívd fel őket. Kamu duma. -
Rolee Papa #18551 Most jött válasz: Sajnos nem tudunk külső dobozzal szolgálni, mert így állítjuk össze a csomagot, hogy időben kiszolgálhassunk mindenkit. -
#18550 Gépemen fut > haver gépén timbuktuban -
#18549 a héten akarok rendelni gépet melyik boltot ajánljátok ?? -
#18548 szemétség ez pedig én is onnan akarok rendelni a héten, mondjuk a gépnek ne legyen baja -
Skyline #18547 Hivatalos az. A doboz belső része.:)
A borító lemaradt.... -
#18546 de miii egy sima fehér dobozban küldtél? semmi hivatalos PS doboz? -
SlickAdam #18545 szart se er es csak megerositi bennuk, hogy szorakozhatnak veled.
telefon. -
Rolee Papa #18544 írtam nekik, várom a válaszuk. -
SlickAdam #18543 mondanák? reklamálni KELL, hogy mit mondaNAK! -
#18542 Kódot ènis nagyon megköszönnèm!!!!;) -
Rolee Papa #18541 Többet én se veszek itt és nem is ajánlom, még ha apróságnak tűnik is. A reklamációval kapcsolatban meg max azt mondanák, h menjek be a boltba egy dobozért, de mivel nem Pesten lakom, hanem vidéken, így az nekem több ezer ft lenne oda-vissza, szóval így jártam.. -
#18540 Egy működő shareplay-nél mindenképp egyszerűbb ez a kulcsos hülyeség...wait! -
#18539 Hát a profilom szerintem csatolva van, child of ligthban meg valiant heartban néha felbukkant valami uplay faszság. Ellenben a 2 órás demózás nem egy utolsó dolog -
SlickAdam #18538 mivan?! hanyinger amit ubi muvel.
mert hogy mekkora fun kozossegi elmeny, hogy a demo elinditasahoz szukseges kodot a spanoktol szerzed be... meg kis uplay profilcsatolas is befigyel, mert az is moka.
Pfejjj! -
#18537 Ez a kód ez miezez? -
#18536 A megoldás rest mód -
#18535 Ha akad még kód én is kérek. Ebből a nextgen ficsőrből lehetne rendszer -
#18534 Egy kódot én is megköszönnék. :) -
SlickAdam #18533 ha valaki megvette FC4-et es van meg kulcsa (Keys To Kyrat, elvileg 10-et kap minden vasarlo) a demohoz, az dobjon egyet priviben! thx
bar uplay-t meg baratokat ir ez a mocsok... nehogymar egyszeru legyen. U B I fos
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2014.11.19. 00:22:27 -
SlickAdam #18532 aluggyà' inkabb! :) -
#18531 Mégse várok. Akit érdekel a gta5, dobjon egy privit. -
#18530 :) -
#18529 Meg a lónak a... -
#18528 Én hála az égnek csak a sztorin rohantam végig prevgenen, így most falom rendesen ismét :D -
#18527 ......féláron. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 23:49:12 -
#18526 Hulla fáradt vagyok, de csak kipróbáltam a gta-t. Jelen pillanatban úgy gondolom, hogy elég volt az a jó 80 óra, amit prevgenen eltöltöttem vele, most valahogy nem vonz, hogy újra elkezdjem. Holnap frissen teszek még egy próbát, aztán ha nem, akkor lesz egy ropogós példány poszterrel, 1millával eladó. -
#18525 Nekem lehet viccesen hangzik, de a vice city-ben asszem vagy san andres, most nem tudom melyik volt az ami később jelent meg, egy motoros üldözős rész miatt hagytam fel a sorozattal, annyira felidegesítettem magam. :D
Mert motorral üldöztem autót, de minden szarba belementem elakadtam , vékony sikátorokba kellett mennem és nem bírtam tovább, mondtam, soha többet gta! :D -
#18524 Ez a grafikus művészetről folytatott szakértés kívülről olyan kínos, hogy én kérek elnézést, amiért beleolvastam!
-
#18523 Én a Mafia 1-nél adtam fel a sorozatot :)(verte orba szájba annó a GTA 3 at) Vice cityvel azért sokat játszottam, de ez az első GTA, ami tetszik igazán. -
#18522 Ezesetben igen, eléggé lenyűgöző a cucc, mégha én fel is adtam a vice city-nél a sorozatot. :D -
#18521 lehet nem fogalmaztam akkor teljesen tisztán, de én is az összességre gondoltam, nem tisztán magára a modellekre, textúrákra :) nem is azon van a hangsúly, hanem, hogy az ember mit érez, milyen hangulatot ébreszt benne a performance úgy összességében :) -
#18520 Ja várj, most a játék egy dolog, ne hidd hogy nekem kedvencem a MP3, csak a grafikát néztem külön, az más tészta hogy ha a GTA-t komplexen nézed egyben a tartalommal, akkor valóban talán a világ legjobb alkotása, míg ne jön egy újabb RDR. :D
Uncharted után RDR2-re lennék a legkíváncsibb, az összes folytatás közül, hogy mit hoznának ki egy mai technikával ebből a sorozatból...én élveztem minden másodpercét az első résznek és a kiegészítőnek. :)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.18. 23:25:16