status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Érdekes téma, mikor régen nagyon ment az xbox fújolása, hogy kinect meg semmi jó játék, stb.
    És folyamat irogatták hogy kész a Microsoft elásta magát minden x360 tulaj vezs inkább ps4-et.
    Azt mondtam hogy várják ki a végét.

És akkor is én voltam a lefizetett Microsoft emberke, hogy miért védem a konzolt, drága, gyenge, semmi nincs csak kinekt meg tv, meg kinect, meg szó volt akkor még arról hogy nem lehet eladni a használt lemezeket.

Na most ezek az emberek nagy része X1 tulajdonos lett mára.
    Nincs ezzel baj, csak eszembe jutott erről a ki mit szeret témáról, hogy akkor mindenki hülyének nézett mikor mondtam hogy nem kell előítéletesnek lenni és leírni az X1-et.

Igazából nincs egyértelmű nyertes, igaz hardverben a PS4 erősebb, de egy konzolt a szoftverek és a támogatottsága fogja eladni.

Nem azért mondtam ezt mert Kongy közülük való, már nem emlékszem kik ellenkeztek nagyon anno, annyira nem érdekelt.
    Csak eszembe jutott, hogy az első leleplezés után kb 2-3 régen x360 tulaj mondta hogy első konzolja marad az Xbox ezekután is, most az egy dolog hogy utána a másikat is néhányan megvezsik, ahogy én is. Csak idő kérdése.

A poén az hogy amiket régen szerettem a Microsoft konzolján, és szerettem a Sony konzolján, azok közül még 1 játék sem tette tiszteletét "nextgen"-en, vagyis mikor tölem megkérdezik hogy melyik jobb, azt szoktam mondani, hogy még egyik sem. :)
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.23. 18:15:35