status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Itt van a PCs élményem.

Azóta kijött a Horizon 2 és pechére a konzolos béta pont aznap jelent meg mint a Horizon 2 teljes. Mellette a CREW nagyon árkéd, nem is tetszett nem is nyomtam azt már, DE ne viccelkünk már, egy óriási térképet kell mozgatnia töltés nélkül forgalommal, környezeti elemekkel, 100 féle teljesen més helyszínnel, hatalmas metropoliszokkal!!! állatvilággal, animált objectekkel ( repülők a hátterekben és még nagyon sok minden ). Én értem hogy nem egy teknódemó, nem is lehet az, mert mint emíltettem valamit valamiért. De nem ronda, nem PS1-2, és nem szar. Ne vicceljünk... attól hogy att mondom nem ronda, nem jelenti azt hogy a legszebb. Nyilván nem az, nem is lehet az, de a Horizon 2 és a DC meg nem mozgat meg ennyi mindent, de nextgen és PCn igencsak jól fest.

De ez a kit érdekel kategória, felőlem ész nélkül szarozza aki akarja, amögött nincs semmi érdekes, azt mindenre rá lehet mondani, az a legkönnyebb... engem az érdekel hogy mennyire lesz kvázi bugmentes ez a hatalmas és tartalmas játék. A béta borzalmas volt, mind PCn, mind konzolon. Nagyon sokat kell még ezzel melózni.