121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#17742 KSZ-nél elég megbízhatatlanok! Xbox One-t akartam rendelni tőlük, azt írták van raktáron, megrendeltem, visszaigazolták, erre hívnak CSÜTÖRTÖK ESTE 6-kor (szerda du. rendeltem), hogy csak Forza Fifa bundle van 10 ezerrel drágábban, ja és leghamarabb hétfőre ér ide. Hát köszönöm szépen, soha többet KSZ! Ja, máskor meg a Watch Dogs-ot küldték ki, visszajelzés nélkül, úgy, hogy előtte a weblapjukon lemondtam a rendelést! Úgyhogy én velük befejeztem.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.03. 21:43:05 -
Árpitallica #17741 Srácok képzeljétek én hogy jártam(jó lehet valakit ez nem hat majd meg csak érdekességként)! Már több hónapja előrendeltem ezt az új Cod játékot ps4re a konzolok szervízétől és beszéltem a csomagszállítójukkal azt mondták rajta van a verdájukon ma megkapom, erre mi történt?? Ma nem kaptam meg majd csak holnap, namondom szép, igy rohadtul day zero edition lett nekem ez a játék, ami az előrendelőknek járt dupla XP-s nap csak ma ettől jól elestem miattuk! :(( Azért remélem rajtam kívül nem sokan jártak így! -
#17740 Mi nem birtunk magunkkal csak be húztuk a codot... -
#17739 Na nem is PS4-re veszem, dugják fel maguknak a natív 1080p-jüket. -
#17738 Ask PlayStation @AskPlayStation 51 p51 perccel ezelőtt
We're aware of the issues with COD Advance Warfare. Please check here for more information
Szarakszik cod is PSen? Miért nem lepődök meg. -
-
#17736 Ne kezd el a flamet! -
Ulthane #17735 Olyan sok és kiváló játékkal örvendeztet meg a Sony PS4-re mostanában, hogy hétvégén elővettem a Fable III-at X360-ra..
Itt tartunk... -
#17734 Melyik régióban indult el előbb? -
#17733 -
#17732 "will update soon."
Basszameg ha téglák lennének egy KIBASZOTT lakóparkot építhettünk volna már.
Faszomat.
Inkább kussoljanak, kit érdekel a WILL UPDATE SOON?
Meg a nemsokára jön a DC PSN+ változat, meg nemsokára megjelenik szüz mária!
Öcsém de felbasznak dolgok néha. :D
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.02. 21:52:02 -
#17731 PlayStation @PlayStation 3 p3 perccel ezelőtt
We're aware of issues happening post PS4 2.00 firmware, including some freezes and boot errors. Working to resolve ASAP, will update soon.
Csupán 5 nap kellett, hogy megszólaljanak a témában. -
#17730 Jeff Gerstmann @jeffgerstmann 50 min50 perccel ezelőtt
Game in question isn’t out for a few weeks so it’s not that disruptive. Gotta figure Sony will figure its shit out before then, right?
Remélem nem DA az... -
#17729 Ügyes a Sony FW csapata továbbra is.
-
#17728 Na igen, de nem értem, ha a másik megoldás müködik, miért babrálnak tovább? :D -
#17727 Csak ezt azok nem tudják megcsinalni akinek osztott az accountja -
#17726 :DD
épp be akartam szurni a marsjárót, erre lelövöd :(( :D -
#17725 szép volt :)
ami hibát látok, h a játék nem bünteti eléggé a falon kanyarodókat, így akár meg is érheti fék nélkül, mandinerből kanyarodni :(( -
#17724 Azért ez elég nagy JOKE, hogy ezért e-mail-t kell megerősíteni nem? Logika nem sok van abban hogy a 2 dolognak mi hatása lenne már egymásra, ellenben az a másik dolog, mikor "always"-re kell állítani egy opciót, nálam télleg segített. -
#17723 Állítólag a tényleges rest bug fix
YAY! Fix for the PS4 not rebooting from rest mode in 2.0: Settings>PSN>Account Information>Sign-In ID (Email)>Verify. Click link in email .
Én felmentem webstoreba előbb PCről és ott account settingsnél tényleg írta hogy erősítsem meg mailt. Megcsináltam. Rest modet még nem teszteltem. -
-
#17721 Annyi még ,hogy animációk kegyetlen jók, viszont aki a GUIért felelős azt már most rúgnám ki. Ubinál förtelem gusztustalan GUIkat csinálnak. Új far crynál is meg ennél is hányinger kerülget. Minimap is szinte ugyanilyen ocsmány FC4be, mint itt. -
#17720 Tömegszimuláció elég impresszív és videó alapján a frém se fosta össze magát. Ott amit mondasz meg 2 ranged ellenfél volt, akik éppen lőttek. Más videóba mondták meg lehetett is látni, hogy nem várnak egymásra már itt az ellenfelek és 3-4 ellenfélnél komoly gondba leszel, mert támadhatnak egyszerre is és nincs counter gomb. -
#17719 Én ettől félek hogy majd csalódom benne de mindegy bekockáztatom, hátha. -
Skyline #17718 A 6 körüli harc mindent elárul.....Füstben gyapja a parasztot majd amikor meglátja a többi ellen nem rontanak rá...Ugyan akkora szemét lesz mint az eddigi részek....Repetitív küldetés, gagyi harc,nulla kihívás...
Ennyit arról hogy bármit is vlátozna.
Pc-n egy warezt megér hogy szétnézzek a városban a hangulata miatt,kb ennyi...Ubifostot aki támogatja meg is érdemli a hulladékgyártást... -
Amíg l nem szedik -
#17716 DA:I review embargo úgy néz ki megjelenés előtt EGY HÉTTEL telik le. Talán ez elmond mindent arról, hogy mennyire hisznek abban, amit csináltak. Manapság már a review előtti embargo is csodaszámba megy nemhogy 1 héttel előtte. Ilyen max Nintendonál fordul elő. -
#17715 Tudom!! -
#17714 Még mindig van x1-em és ps4-em is ;) -
#17713 -
#17712 De megint sikerült fèl oldalon megmagyarázni. -
#17711 -
#17710 Minden rendben ott bent?Milyen védő beszéd???Az értelmetlenségét tettem szóvá...
Fogd már fel le szarom kinek milyen konzolja van,NEM érdekel azt se,hogy melyik a jobb.A dark ezen témához való értelmetlenségét emeli ki a hszem!!!Mindenki legyen büszke arra konzolra amit választott.Téged miért írítál,ha Én ezzel kapcsolatba írok hiszen Te elvileg a jobbik konzolt választottad...
Védőbeszéd...Menyi időt töltesz azon a felületen amin zavarna ha ott esetleg semmi nem lenne mint ahogy eddig sem volt?Próbáld meg így átgondolni ezt...Nálunk is be lehet tenni képet tettem is,de rohadtul nem érdekel mit takar ki micsoda,mert vagy játszok tehát nem látom vagy,ha ott vagyok mást keresek így szintén érdektelen. -
#17709 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!TV2 1:20 Geronimo-....... :D
Vagy szar a műsorújság....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.02. 01:29:31 -
#17708 ? :d -
#17707 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ja amúgy gratulálok 1:20-kor szerepelsz a tv-ben. :) -
#17706 Van remény, az Internet adót is "elvetették" a tömeg hatására.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos naív vagyok, de kicsit megnyugodtam, még ha másképpen be is hajtják, de azért látható hogy nem a kormány irányít teljesen, vagyis látszatra talán nem.
És talán igazán most belátták, nem mintha eddig azt hitték volna maguk a kitalálók hogy ez reális opció, hogy ez már fejben hülyeség, nemhogy a gyakorlatban.
és NEM tudnának tenni az ellen hogy ne a felhasználók szívjanak.
Ha csak egy kis ideig is, de megyugodtam.
Amúgy a megoldások érdekelnének, hogy most ők mit csinálnak a sony-nál, a szerverek terén, hogy képzelik el ezt az egészet, ha most nem bírják az iramot, jobb lesz ez majd a ps4 nagyobb számú elterjedésével?
Feltételezhetném, így lenne logikus, és gyakorlatban jelek utalnak rá, hogy a PS3-at kiszolgáló szervereket állítják csatasorba a nextgen érdekében, mert egyértelműen a prevgeneknél pl a letöltések botrányosan lasabban mennek mint akár 1 -2 éve.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:32:08 -
#17705 Mer PS4en superior szerverek vannak!44 Ja nem mégse.
Remélem 2015be azt a zsák pénzt, amit bezsebelt idén sony bővítésre költik, mert nem tudom meddig lehet ezt még húzni. Ha egy játék nem 1080p már megy twitteren a kampány, bezzeg a sorozatos PSN behalások miatt még nem nagyon láttam semmiféle összefogást pedig éppen ideje lenne.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.11.01. 23:12:26 -
#17704 Hát igen.
Ez érdekes kérdés, hogy létezik egy platform úgy hívják PS3, mennyi mindent bevezetett, meg az X360 is, és az ember butamód azt hinné, hogy fejlődés jöhet csak, és maximum ettől több-jobb lezs, nem kevesebb illetve leserélnek régi dodlgokat újakra.
De nem, arra viszont volt eszük hogy fizetőssé tegyék a multit.
Csak akkor nem tudom kitalálni egy miképpen megy.
Megveszem a CoD AW-t, US-ben írja hogy megkapod PS3-4-re.
És akkor ha PS3-on lépek be ingyen multi a PS4-en meg kell fizetnem? Mennyire gáz ez már?
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.01. 23:09:03 -
#17703 Hát rengeteg dolognál lehetne ezt kérdezni. Tényleg néha én se értem, hogy miért olyanok foglalkoznak ezzel, akik nem értenek hozzá? Ilyen mint pl friend notification is. Sírok miatta naponta, de érthetetlen, hogy ha már ennyire "szósöl" konzol meg internet meg share meg anyámkínja akkor ez miért nem day 1 ficsőr? Az az érzésem, hogy akik ezeket az FWket csinálják nem is használják a konzolt.