status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #17847 CoD élmények.
Nos, kezdjük azzal, hogy nem ez az első CoD amivel játszottam, de az első, amit megvettem. Egyben az utolsó is. El kell ismerni, a játék szép, azért az 1080p az mégis csak valami. De valahogy (s nekem szinte az összes CoD-dal ez (is) volt a bajom), az egész látványvilág olyan, mintha mindent leöntöttek volna folyékony, sárgás-barnás és fénylő műanyaggal. Az egész világ olyan plasztikus, tényleg műanyag, nincs benne valóságérzetem.
Nos, a játékmenetről. Az, hogy a játék tényleg egy cső lövölde, s mindezt 2014-ben nyújtja, az a világ szégyene. Nem vagyok hivatott kritizálni a fegyverek hangját, a fegyvereket, mert nincs nagy tapasztalatom benne, azt azért el kell ismerni, hogy változatosak, és sok van belőlük. Amitől viszont idegbajt kapok, a turbina szárnyú repülő és helikopter, ki találta ki ezeket a nagy karikákt? Kurva ronda.
Furcsa, hogy a játék olyan megoldásokat próbál újként bemutatni, amik már 15 éve is voltak játékokban, mint például a pattogva ugrálás, vagy a mágneses kesztyű. Nem beszélve az exoruháról, amit valljuk be, hogy talán a Crysisban láttunk először, és ott jobban meg volt csinálva. Szóval, ezektől a megoldásoktól nem lett nedves a bugyim.
Talán négy küldetést csináltam meg, gondolom le is tudtam vele a játlék harmadát legalább. Aztán belekóstoltama multiba. Bár számomra alapjában kérdéses, hogy a multiban általában mi is a jó, én nem találtam még meg az értelmét. Minden körben az utolsó lettem, sikerült átlagban kettő, maximum három szerencsétlent kinyírnom, és a hetedik szintig jutottam.
Nos, gondolom, ha még 10 órát játszanék vele, ugyanez az élmény lenne, meg ugyanezek a benyomások. Fel nem fogom, hogy ki az, aki ezt évről évre megveszi, mert nekem tök ugyanolyan, mint bármelyik korábbi része, amivel játszottam. Tényleg egyhelyben topog az FPS műfaj, teljes válságban van.
Fogok még a játékkal játszani, jól szórakoztam vele, de nálam ez a játék 5/10.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2014.11.06. 08:18:55