121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    El se tudom, GTA V-öt is, meg a RDR-t is PS3-on vittem végig. Szaggatott mindkettő, ja, de játszható volt. Persze mindenképp megvárom a One-os gameplay videókat.
  • Skyline
    Egy indexes cikk nocomment....Annyit ér mint maga az egész oldal. Semmit..

Az meg hogy TE nem ájultál el a multitól meg mi a jó benne...Nos ez van a multi játékok színe javában, mégis mit vártál?:)
    Eleve kár volt kiadni pénzt a játékra, amiket írsz az teljesen egyértelmű mindenki számára még azok számára is akik életükben először COD-oznak és csak videókat néztek...
  • tomi890125
  • Totti5
    Játékélmény az értelme mint minden videojátéknak.
  • Totti5
    Mitől lenne válságban??? Fps műfaj esett át a legnagyobb megújulását. Ps2 és előtte egyszerűek voltak, mentél azt lettél. Ma már rpg elemek nélkül nincs is fps, egyre több lehetőség és tartalom kerül bele. A klasszikus módú fps ma már nem is létezik...
  • Zozo76
    a multi az egy meccs. ket elleseges jatekos vagy csapat nyer. hogy most ehhez golt kell loni, vagy olni kell ilyen olyan modon, vagy nyomni a gazt, nem lenyeg.
  • Totti5
    A tied valóban semmit nem ér mert olyan játékot kritizalsz ami nem a zsánered... Mi a francnak foglalkozol ilyennel. Nyomd a destiny-t ami nem cső és nem a megszokott, vagy ne tolj semmit.
  • Tatyla
    Multi pedig jó móka haverokkal közben pofazva nagy élmény
  • Ulthane
    De mi a jó a multiban? Olyan értelmetlennek látom. Idegen emberek halomra lövik egymást, plecsniket, szalagokat kapnak érte, szintet lépnek stb. De engem ezek hidegen hagynak, nem érzem jobban magam attól, hogy 4-es vagy 35-ös szinten vagyok. Mi a végcél? Mi az értelme?

Ráadásul, lehet, hogy a kő profiknak ez élmény, de egy tapasztalatlanabb valaki, mint én, az életkedvét is elveszti pár kör játék után, hogy mindig az utolsó helyen végez. :)

Mindig van jobb mindenkinél, esélytelen, hogy te legyél a legjobb.
  • Ulthane
    Mennyire igaza van! s látod, nem csak én nem ájultam el az "újdonságoktól", hanem más sem. Ergo, azt gondolom, hogy az értékítéletem reális. Igaz, ő nem ment addig, hogy azt írja, hogy teljes válságban az FPS műfaj, pedig valljuk be, hogy így van.

Mondjuk a spoilerekkel bánhatott volna óvatosabban.
  • Skyline
    Azt meg kell hagyni, józan ember SP miatt nem vesz COD-ot.... Belerakják sallagnak (ahhoz képest korrekt minőségben), de amivel mindenki hónapokat tölt el az a multi.Ha meg ez nem megy az nem a játék hibája...:)
    Egyébként szinte egyhangú vélemény, és amit eddig láttam én is kezdem így érezni, az utóbbi 2-3 huladék COD rész után most végre alkottak valami korrektet...

Egyébként a csőlövölde napjaink fps-einek 90%-ra igaz...:(

• Tatyla
    ezt
  • Kandurex
    a leáldozottba tanulta
  • Ulthane
    Egy dolgot árulj el. Miért van az, hogy egy magyar ember, ha a sajátjától eltérő véleményt hall, akkor máris a másikra ráhúzza az inkompetens jelzőt? Intelligens ember ilyen helyzetben azt mondja, hogy ez a te véleményed, én másképp gondolom.

Olyan ez, mintha én azt mondanám, hogy tekintettel arra, hogy 10+ évvel idősebb vagyok nálad, a te véleményed nem mérvadó semmiben.
  • Ulthane
    Milyen cikket?
  • Totti5
    Tökéletesen összefoglaltad az inkopmetenciádat. Már várom mi lesz a következő :)
  • Moby
    Fogalmam sincs miről beszélsz. A GTAV ps3-on volt a szuperior.
  • Tatyla
    Vald be elovastad az Indexen a cikket és atfogalmaztad?
  • arty
    azé várd meg h azon a fosputtony hw-n hogy fut majd a gta ... előző genben a szarabb gépen (ps3) akkora ótvar volt minden gta/rdr, h szerintem el se tudod képzelni ;)
  • Ulthane
    CoD élmények.

Nos, kezdjük azzal, hogy nem ez az első CoD amivel játszottam, de az első, amit megvettem. Egyben az utolsó is. El kell ismerni, a játék szép, azért az 1080p az mégis csak valami. De valahogy (s nekem szinte az összes CoD-dal ez (is) volt a bajom), az egész látványvilág olyan, mintha mindent leöntöttek volna folyékony, sárgás-barnás és fénylő műanyaggal. Az egész világ olyan plasztikus, tényleg műanyag, nincs benne valóságérzetem.

Nos, a játékmenetről. Az, hogy a játék tényleg egy cső lövölde, s mindezt 2014-ben nyújtja, az a világ szégyene. Nem vagyok hivatott kritizálni a fegyverek hangját, a fegyvereket, mert nincs nagy tapasztalatom benne, azt azért el kell ismerni, hogy változatosak, és sok van belőlük. Amitől viszont idegbajt kapok, a turbina szárnyú repülő és helikopter, ki találta ki ezeket a nagy karikákt? Kurva ronda.

Furcsa, hogy a játék olyan megoldásokat próbál újként bemutatni, amik már 15 éve is voltak játékokban, mint például a pattogva ugrálás, vagy a mágneses kesztyű. Nem beszélve az exoruháról, amit valljuk be, hogy talán a Crysisban láttunk először, és ott jobban meg volt csinálva. Szóval, ezektől a megoldásoktól nem lett nedves a bugyim.

Talán négy küldetést csináltam meg, gondolom le is tudtam vele a játlék harmadát legalább. Aztán belekóstoltama multiba. Bár számomra alapjában kérdéses, hogy a multiban általában mi is a jó, én nem találtam még meg az értelmét. Minden körben az utolsó lettem, sikerült átlagban kettő, maximum három szerencsétlent kinyírnom, és a hetedik szintig jutottam.

Nos, gondolom, ha még 10 órát játszanék vele, ugyanez az élmény lenne, meg ugyanezek a benyomások. Fel nem fogom, hogy ki az, aki ezt évről évre megveszi, mert nekem tök ugyanolyan, mint bármelyik korábbi része, amivel játszottam. Tényleg egyhelyben topog az FPS műfaj, teljes válságban van.

Fogok még a játékkal játszani, jól szórakoztam vele, de nálam ez a játék 5/10.

Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2014.11.06. 08:18:55
  • DarkSector
    Igen a sivatag meg kaktuszoknál nekem is ez ugrik be, szinte kiált egy RDR2-ért!
  • TDC Geronimo
    Akarok új RDR részt :(
  • tomi890125
    engem meg az hogy órákat el autókáztam és ámultam itt be is fogok fosni :D
    és hát mikor venném a konzolt ha most nem, megérett a nextgen és már húzom a strigulákat a falon, hány nap van még hátra :D
    Utoljára szerkesztette: tomi890125, 2014.11.06. 00:50:03
  • DarkSector
    Engem meglepett a gta 5, mondogatták hogy szebb lesz de ennyivel, holott prevgenen sem volt panasz a látványra. :D
  • tomi890125

Utoljára szerkesztette: tomi890125, 2014.11.06. 00:19:07
  • tomi890125
    Na akkor GTA V Ps4 Bundle előrendelve! Eljött az idő :D Még azon hezitálok hogy AC: UNITY vagy Far Cry 4 legyen még meg véve, a kettő az sajnos nem fér bele
  • DarkSector
    Igen. :D
  • tomi890125
    Gondolom a 150000 az 15000 akart lenni :D
    Kösz a válaszokat akkor hanyagolom a magyart, kár hogy horribilisek a játék árak
  • DarkSector
    Jesszusom lassan szebb lesz belső nézetben a GTA basszus mint egy új nextgen fps, hát ez állat, és az a piros motor.....yesszusom!

• DarkSector
    Én azt néztem nem különbözik sokban, amiben különböznek csak az akciók és annak mértéke, nameg a full ár.
    US-nél minden preorder max ára 60 dollár, 150000ft kb.

Itthon 17-20k ugyanezek.
    Sokat sporol az ember.

meg bizonyos régiókban más demok vannak, illetve témák a ps4 menüre.
  • tomi890125
    De kínálatban ugyanaz nem? Vagy kevesebb valamivel a magyar acc? Pl a havi ingyé játékok időben frissülnek?
  • DarkSector
    Szerintem ez attól függ melyikkel jössz ki jobban, nekem US pontok kellettek pl most mert usa-ból vásároltam pre-order-t, mert ott olcsóbb volt mint itthon, de ha itthogy van akciós játék akkor kénytelen vagyok ft-ot venni.
  • tomi890125
    És mi van akkor ha ezek a funkciók ki és be kapcsolhatóak? :D
  • tomi890125
    Melyik ps feltöltő kártyát érdemes venni? A magyar forintosat csak magyar acchoz vagy a szabvány eusat?
  • DarkSector
    Miért, ugyse kell neked, a PS4, 50k-ért találnék evőt rá, vagy adok egy PS3-at sok sok játékkal. :D

//viccen kívül a 100k korrekt ár.
  • Kongy
    Nyilván. Legalacsonyabb ár, amiért eladnám az 100k. 50k-ért X360-at SE kapsz ne röhögtess
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.11.05. 22:50:56
  • DarkSector
    Mennyiét adnád el? 50k?
    Csak mert nem ér sokat már a PS4, mindig csak a probléma van vele, nincsenek normális játékok, a rendszer rossz, szóval barátilag 50k? Az korrekt lenen. :D
  • Kongy
    Őszintén szólva erősen gondolkodom a PS4 eladásán. Bár az Ordert lehet megvárom még.
  • DarkSector
    Ó te szegény. ba+
    Takard le a PS4 ledet. :D

Amúgy jól hangzik.
    Mármint a sok extra, nem az hogy válaszhatsz milyen platformra vedd meg. :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.11.05. 22:41:40
  • Kongy
    GTA V nagy újdonságai PS4-en.... :D

"- a PS4-es verzióban a kontroller fénye kéken és pirosan villog majd amikor üldöz a rendőrség
    - úgyszint a PS4-en a touchpad megérintésével váltogathatunk a harmadik nézetű és a már ismerős első személyű nézet között, az új nézethet pedig többezer teljesen új animáció is készült"

Fasza, akkor már epilepsziás rohamot is kaphatsz, ha a rendőrök üldöznek..... :) Na ez is One-ra lesz véve, nekem ne villogjon a kontroller.....