121260

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Reméljük ütős exeket jelentenek be, plusz az UC4-ből is látunk gameplay-t, hogy el ne adjam a PS4-et...
  • TDC Geronimo
    PS eventen, kint lesz ND, guerilla, SMS meg sucker punch is. Érdekes, NDről tudni, hogy lesz UC4, de a többiről semmit.
  • Moby
    Én meg majd megveszem géppel ha megjelenik, letolom és eladom :D
  • Kongy
    Én már 1000 éve eladtam volna a PS4-et (startkor vettem), de az Uncharted 4 miatt nem teszem, mert tudom, hogy mocskosul megbánnám.
  • Kandurex
    Nekem 0 day, és egyedül a Bloodborne meg mindenféle huncut kutya tartja bennem a lelket az eladástól....
  • soundsonic
    Sony összekaphatná magát végre, 3 hónapja van pésnégyem, de már kezdem unni a sok gondot
  • DarkSector
    Akkor a Firmware 2.0 maga a modernkori Skynet? :D
    Intelligens szelektáló egység? Ipari profitot generáló optimalizáló rendszer? :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.31. 22:51:03
  • Moby
    Még az is lehet, hogy ez szándékos. Boneon elintézték az alphával, hogy egyetlen kópiát se adjanak el. Ps4-en így talán még át tdunak kúrni pár embert :D
  • Tatyla
    Ez is igaz lehet
  • DarkSector
    A sok szar után a Sony-nál beérett egy kis ingyen kárpótló játék szerintem a PS4 fehasználóknak!
    Nem?
  • Moby
    Próbáljunk a helyzethez mérten higgadtak maradni! :)
    Mondjuk amekkora hányás ez, inkább hálás lehetnél azoknak, akik felelősek a ki-nem-adásért :D
  • DarkSector
    Én most nyomatom a 1000. reget, azt hittem a referal koddal előbb küldik, de biztos a sony-ra bizták ezt is!!!!!!!!!! :D

Geronimo:
    Az a vicces hogy amióta megvettem a PS4-et és részese lettem ennek a cirkusznak, igaz kibasztam 120 ezret az ablakon, de minden napra ér valami inzultus, amin boldogan kínomba szarrá nevetem magam. :D Lehet mégis megérte. :)

Ha nem lenne egy olyan hogy Uncharted 4.
    Asszem komolyan eladnám a gecibe és lehet amíg nem menne le 40-50k-ig az ára, pc-n játszanék, meg előző generáción.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.31. 21:55:31
  • TDC Geronimo
    Utóbbival egyetértek :p
  • arsmarci89
    én regiszráltam 2 email címre és nem jött semmi kód:S

KATT
  • DarkSector
    Megint várhatom a kulcsot, megint tölthetek 4-5 órán át, és ha mákom van épp véget ér az Alpha mire elkezdem.
  • DarkSector
    Kedves PS4 játékosok.
    Le vagytok szarva, mehettek játszani PC-re vagy X1-re:

Hivatalos leszarnak titeket közlemény!!!!!!!

"The PS4's new update—version 2.00—is really screwing things up, huh? First there was the whole Rest Mode thing, and now we've got news from publisher 2K Games that they're delaying the PS4 version of the upcoming Evolve alpha.

Why? Because the PS4's new update is something of a disaster, and 2K's running into problems getting their upcoming shooter working on PS4 v2.00. Says 2K:

Following the recent PS4 2.00 firmware update, we are experiencing difficulties with the Evolve Big Alpha on PlayStation 4. As a result, the test on PlayStation 4 is postponed. PlayStation and 2K are working together on a resolution. Evolve's closed alpha test is still playable on Xbox One and PC.
    Meanwhile, if you're into Evolve and want to play the alpha on Xbox One or PC, here's 2K with instructions:

PS4 players who also own an Xbox One or PC can register for Big Alpha on one of those platforms right now using the codes below, and will receive an invite today to start playing.

Registration Code: 05379-29749-32069

Referral Code: EvolveBigAlpha4v1

Registration Instructions:

Step 1: Go to http://www.evolvegame.com/bigalpha

Step 2: Fill out the form completely including the registration code, referral code, and a valid email

Step 3: Check your email for an official invite with your product voucher code

Step 4: Redeem the product voucher code on the platform of your choice to download the game
    Here's hoping Sony fixes this stuff soon."
  • DarkSector
    Ja összeesküvéselmélet. :D
    Mindenért az MS meg az Orbán a hibás. :D
  • Totti5
    wtf?
  • Tatyla
    Inkább az MS keze azaz pénze van szerintem a háttérben
  • DarkSector
    Miért nem lepődök meg? :D

Kongy: Megértelek :D
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.31. 19:55:03
  • Kongy
    HÁHÁ XDDDD GG SONY. Én One-nal csak röhögni tudok ezen....
  • TDC Geronimo
    Evolve alpha ps4en halasztva mert 2.0 valamit elkúrt nekik és nem megy. Későbbi időpontban lesz. Sony fw team strikes again.
  • DarkSector
    Igen írták is hogy az egy nappal előbb indul, 30.-án.
    Nem is baj, de a PS4-et az e-mail "October 31. 9am PDT"-re írja.
    Ami elvileg lejárt 1 órája.
  • Kongy
    One-on már tegnap este toltam.
  • DarkSector
    Evolve-nak már indulnia kéne.

9 PDT
    Az nálunk 9+9, vagyis legkésőbb 18:00 kéne hogy legyen.
  • DarkSector
    Inkább a tetőkön mint az én idegszálaimon.
    Fizetek inkább csak adjanak neked egy tisztelet példányt! :D

//amúgy házban laktok nem? Akkor már kezdheted is. :D
  • arty
    az a baj, h kb tényleg semmibe nem került volna, h pisin fullhd legyen és akkor minden rendben lenne, nem okádnék sugárban a féreg ubira...

(najo, az se használt, h maszatoltak, mosdattak a 30frém miatt is pár baráti gémerszájton...)
  • Skyline
    Ezekkel eddig sem volt gond,ellenben a repetitív unalmas küldetésekkel és a bődületgagyi harccal és kihívással,amikkel most is lesz.:)
    Gyakorlatilag mint egy színezett,cukrozott,habos csokitortának tűnő nagy adag kihalászott bálnafos...

És ti még hozzá is járultok...:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.31. 17:26:12
  • Kongy
    Aztán majd kiszúrják a szemünket követős küldetésekkel... :P
  • Moby
    Csodálatos a kor, és város. Gyönyörűek az épületek.
    Tetőkön akarok ugrálni!
  • DarkSector
    Hát bármelyik videót nézem Assassin-ról, tökmindegy ha 4k-ba akkor sem éles a kép, most az élességet nem úgy értem mintha te élőben játszanál tv-n, de magam ha töltök fel videót milliószor jobba minőség, miért van ez?

Maszatos-homályos, mindegy ki minek hívja, a látvány ugyanaz. :D

pl ez nekem élesebbnek hat mint ármelyik Unity gameplay.
    Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.31. 16:31:41
  • TDC Geronimo
    Youtuben maszatos a videó?

• DarkSector
    Nekem is a youtube-on eléggé maszatos a kép, remélem élőben nem ilyen lesz.
  • DarkSector
    Hát vazze tegnap a kontrollert elforgattam és nem érzékelte ha nyomtam valamit.

Most olyanra lettem figyelmes, meg néha játékban , hogy lenyomok egy gombot vagy elmozdítom a kart és később reagál rá.

Ez akkor mitől lehet? rendszerrel van valami?
  • Kongy
    Megfogadtam, hogy első nap nem veszek Ubi játékot, de az én érdeklődésemet is felkeltette a Ubi a II. vh-s spoilerezéssel... tudják ezek mitől döglik a gémer, aztán meg csalódsz nagyot, mikor elindítod a játékot.
  • TDC Geronimo
    900ps játékoknál észrevettem, hogy képeken sokkal homályosabb, mint tvn. WD meg BF4 is élesebb TVn, mint amilyen képeken volt. AA egész jó elnézve a képeket, mert nem natív ellenére sincs sok rece.
  • arty
    megérdemled, amiért nézed a promót :D
  • AntiHero
    Nem rossz :)

Képek:

Itt meg van még millió :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.31. 16:03:41
  • Totti5
    Eddig minden játékot 6 órán keresztül lehetett ( Fifa, NHL, Madden )
  • Totti5
    Én is ezt mondogatom, de hiányérzetem van, mert igazából ezzel az úgymond AC4-el ha 3 órát játszottam akkor lehet sokat mondtam, nem is akarok vele, annyira anti-story és jellegtelen rész. ( bocsánat, de én attól hogy kalóz van benne nem csinálok magam alá ).

De nem értem, nem láttam, nem tudom hogy most mi lesz a fő story vonal. Kivel lépünk be az ánuszon keresztül a nem tudom kinek a bőrébe. Ha nem lesz az AC 1-3-hoz hasonló egy nagyobb ügy szerű story a valóságban, akkor ez sem igazán fog érdekelni...