status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Hát az ms úgy elbaszta a profilomat, hogy csak kínnal rakta helyre önmaga is (nem egyértelmű ki hibázott, sajnos még az is benne van a pakliban, hogy én, ezért gond, hogy nem tudom), kapta az is az ívet tőlem, de a kabaréfaktort egyelőre semmilyen ponton nem érzékelem. A sonynál sem lenne ez kabaré, sőt, mondhatnám hogy értem, hiszen ilyen problémákkal élek-élünk lassan egy évtizede sonyfronton. Tudjuk, hogy itt többről van szó, mint a problémák puszta léte vagy kezelése. Egy piacvezető clg ezt nem engedheti meg magának. Vagy csinálja másképp, vagy ne legyen piacvezető. Az, hogy a ps4 jelenleg ilyen módon, minden korábbi elképzelést felülmúlóan piacvezető ez jelen állapotok szerint tökéletesen irracionális, és azt kell mondjam érdemtelen, bár ez utóbbi szart sem számít. Pont annyira irracionális, mint a felhasználók. Hihtetlen, de tart máig csúcson jár hype. Bemész a ph-n a ps4 topikban, ha felbukkan egy bizonytalan user, a topik egy tömeggként mantrázza a vegyélpéesnégyet, majd a következő postban üvolt, mert nem megy a psn, vagy kibaszkodja a driveclub, vagy bármi.
    Ha ez nem irracionális, akkor semmisemaz.