121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#17422 Ja és játék közben ps gombal ugye visszamegy menübe. Most bal felső sarokba mindig bejön notificationbe, hogy mennyin áll a gamepad akksija meg a headseté is ha csatlakoztatva van. Eddig headsetnél asszem csak úgy lehetett megnézni, ha babráltál valmai beállítást pl VSS-t ki-be kapcsoltad akkor jött csak elő a notification.
Amit még észrevettem, hogy baromi gyors lett menükezelés. PSN viszont döglődik. -
#17421 Mivel ez volt a legnagyobb AGYFASZ a rendszerben, és nem győztem elégszer elmondani, még jóhogy :) -
#17420 Mivel X1-en ez az októberi update-tel jött, így kénytelenek voltak meglépni :) -
#17419 Nem...hiszem....el. Most kaptam egy trófeát és ott villogott mellette ps gomb. Megnyomtam és egyből berakott az épp most megszerzett trófeához. El se hiszem, hogy megéltük ezt is. -
#17418 Háhá, tudtam, hogy erre a hírre felbukkansz :D -
#17417 -
#17416 Ja és ha játékon rányomsz kint menübe options gombra, akkor van egy új opció. Check for updates. MEGATON
Nem kell végre idióta módon elindítani friss játékot telepítés alatt, hogy patchelje fel. Eddig mindig elindítottam hogy elinduljon patchelés majd ki kellett ugye lépni, hogy fel is tudja tenni. -
#17415 Nem mindenkinél jött elő állítólag úgyhogy lehet csak valami bug volt épp. Amúgy menükbe érdemes benézni, mert átállítódott nekem pl, hogy mit engedjen stand by módba. Internetkapcsolat be volt kapcsolva most meg update után offon volt alapból azt érdemes visszaállítani.
cod meg destiny téma még nincs, gondolom az nekünk holnap jön store frissítéssel. Egyelőre átállítottam arany színre, legalább nem a kék háttér van. Töltök fel egy testvideót youtubera meglesem milyen lett majd berakom. Shareplayt kéne már csak tesztelni... -
Skyline #17414 Uh kösz hogy szóltál, nálam rendszerint Standby-ban van a gép... -
#17413 Ok ahogy olvasom standby mód, ami rest mód lett jó bugos. Nem ébred fel konzo,l ki kellett húzni neki konnektorból. Nem volt elég a fél év tesztelésre úgy néz ki. Úgyhogy standby módba ne nagyon menjetek be. -
#17412 Kint az update. Most töltöm. -
#17411 igen, ps4en kozel egy ev alatt nem multiztam ennyit mint most one-on 1 het alatt :) horizon2 multija is kiraly, itt is van club mint a dc-ben, es meg a szerverek is mennek :O -
#17410 Jó lenne azzal akárcsak jóllakni is, de nem megy. Minden este kaktusz pörög, utána ha még bírom ébren tolok egy kis horizont, vagy ryse-t, vagy bf4-et. Horizonban ott vagyok, hogy lenyomtam a "szingli" versenyeket, bucketlist félbehagyva, a többi el sem kezdve, multi épp csak megkarcolva, szal előreláthatólag jövő ilyenkor is nyomni fogom. Ryse-t kéne befejeznem, mert n000rbi már várja, és tegnap épp kapóra jött a sunset letöltés, elvittem a feléig. Mától viszont sunset overdrive indul, és ismét összedől minden timelineom :D Haverokkal, multiban kikúrt módon addiktívak ezek a játékok, és bone-on ahhoz képest, hogy nem viszik, meg nem menő, VAN közösségi élet. Jellemző, hogy a horizon2-ben talán a második-harmadik napon beléptem a RHUN klubba. Most lehet olyan 160-170 tagja... Betonkemény. -
#17409 És ugye mivel az EA A. -be nem csak a Garden van ezért van ott még fifa madden,nfs,peggle,plusz az ingyenes gold amibe most belecsöppentetek crimson dragon,chariot és ami még jön...Valószínűleg unatkozni fogtok...
Jah és készüljetek estére,mert reggel kipróbáltan sunsetet...Ez valami kibaszott nagy móka!!!Bazzze el is késtem melóból miatta. -
#17408 Lords of the fallen- IGN 7,4 -
Skyline #17407 Na....ennek is inkább egy banánültetvényt kellett volna bemutatni mintsem azt mennyire nem tud játszani.... -
Skyline #17406 Sejthető volt hogy köze nincs a nextgenhez, még mindig ugyan az a motor hajtja ami a COD4-et is csak szarrá van "modolva"...:D
-
#17405 Mostanában divat, hogy a sajtó tesztelői elkezdik streamelni a sajtópéldányt, de fogalmam sincs mennyire legális ez, nem ezért kapják.
Ma belenéztem egy adásba, és hát ha ez a beharangozott nagy nextgen CoD, akkor én kérek elnézést ... -
#17404 Nézem minőséget egész jó. Kb ilyesmi lesz shareplay minősége is jobb netkapcsolattal. -
#17403 Jó hír, volt az a bizonyos esetem a Sports Friends-el és a PS+ ingyen játékváltós nappal, mikor még az ingyenesek között volt, mégis levonta az áráért ... na a helyzet az, hogy visszautalták a manit, korrekt :)
Azért szivacs lett volna 4290Ft-ot bukni azért a fosért ... azt még nem néztem, h a játék megmaradt e, de ha leszedték sem probléma :) -
Skyline #17402 Ezkiez hogy ez már nyomja.... -
#17401 PS4 cod stream -
Skyline #17400 Jó ezen nem veszünk össze valóban ízlés dolga.
De simán az eddig látottakból fogadom hogy olyan lesz mint az eddigi ps4 exkluzívok..Komoly látvány, tucatközépszar játékmenet / történet...Ne legyen igazam...
A DriveClub-nál az lett így utólag...:) -
#17399 geow mitől? Mert TPS meg van benne cover mechanika? Ennyi erővel UC is az. meg a TPSek többsége.
Környezet egyéni ízlés kérdése. Nekem tetszik a világa és a knightok öltözéke/fegyverei is.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.10.28. 00:43:01 -
Skyline #17398 Abból, amiben a gameplay szinte 1/1 GeoW (+ tegnap is láttam PSC-n valami kamerás gameplay-t)...De ne legyen igazam.
//A főszereplő egyébként nem szimpatikus, és a környezet sem.
Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.10.28. 00:36:34 -
#17397 "Order azon túl hogy szép, abszolút nem érdekel, egy gears of war szintű agyatlan hentelde lesz"
Ezt abból az 1 demoból állapítottad meg, ami lassan másfél éve kering kint? Senki se tudja milyen lesz az order, mert eddig kurva keveset mutattak belőle. -
Skyline #17396 Egytől egyig multiplatfrom címek amiket a pc-n tolok.
One-ra meg ott van a Forza 5 és a Horizon 2 de főként az F5, mert azzal hónapokig elvagyok autókat szöszmötölve.
Ps4-re egy cím volt amivel elvoltam hetekig, a TlouR...És még valamikor kitolom a Grounded+ részt hogy ki legyen maxolva. De ennyi.
Bloodborne remélem jó lesz, az Order azon túl hogy szép, abszolút nem érdekel, egy gears of war szintű agyatlan hentelde lesz az egész csőpályákon. Ami engem baromira érdekelne az az Uncharted 4 és a MGS PP (ez ugye multiplat, de One-on vicc mennyivel gyengébbre csinálják direkt, pc-re meg X hogy mikor jön)....
//Illetve nagyritkán Destiny és UFC...De ezek ritkák... -
#17395 Ugyanaz jön boxra is, mint psre halo kivételével ami meg szintén nem új játék. BBig meg még rengeteg játék jön idén is meg jövőre is. -
Skyline #17394 Hát, őszintén szólva ma hogy bejelentették hogy lesz karácsonyi árcsökkentés tuti én is beruházok a One-ra a Ps4 és a pc mellé...Ahogy nézem ezek a gépek időszakosan váltják egymást...Most jön az hogy a ps4 megy a francba a polcra mert a blodborne-ig egy nulla a kínálata... -
#17393 Az, Ryse, Sunset Overdrive, PVZ Garden Warfare, BF4 talán, meg majd novemberben Halo Collection. Van mivel játszani hidd el :P -
SlickAdam #17392 okes.
mibe fulladsz bele? a Horizont 2-be? :D -
#17391 -
#17390 Nem, hanem péntekről, 28 az USA volt. -
#17389 Toljál róla reviewt. Ha okés karácsonyra behúzom, ha addig nem fulladok bele a játékokba. -
#17388 DRAGON AGET AKAROK :( -
#17387 Aszondod platformot tévesztettem? :D -
SlickAdam #17386 2006-ban -
#17385 És az USB filmjlejátszás mikor lesz? :D -
#17384 idk, de engem nem is érdekel úgy kompletten ez a játék. -
SlickAdam #17383 eddig is 28.-arol volt szo nem? en mar pre-töltöm.