121467

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Skyline
    Nálam a mai nappal végleg beérett...Voltam havernál gámolni lévén psn halál miatt még destiny-zni sem tudtam...Kb 3 órát bogarásztam egy autó szénnétuningolásával,beállítgatásával, majd megszokásával lévén 5-6-ban is tekerte a hátsó kereket...És így 2 órán át küzdöttünk a Nürburgringen egy hibátlan körért...Sikerült,holnap videó.:D
    Sony megy a polcra amint befut a karácsonyi One leárazás...:)
  • TDC Geronimo
    Dear Gamers,

As you probably know, we’re wrapping up the development of Dying Light, our biggest and most ambitious project to date. We spent the last three years making sure that all the features of our game add up to create a truly next-gen experience.

Much of this “next-gen feel” is tightly connected to the technological side of Dying Light. For instance, up to 200,000 objects can be displayed in the game at once. Add to this our use of realistic, physics-based lighting technology and you really start to push the next-gen systems to the limits. Features like these along with our core gameplay pillars – such as the player-empowering Natural Movement, threefold character development system, and vast open world – are all an inherent part of how Dying Light plays. However, combining all of these into one fluid experience is only possible on technologically advanced platforms.

Therefore, after thorough internal testing, we have come to the conclusion that we have no choice but to leave past-gen systems behind and release Dying Light exclusively on the next-gen consoles and PC. Put simply, older consoles just couldn’t run the game and stay true to the core vision of Dying Light at the same time.

To ensure you enjoy Dying Light as much as we would like you to, we chose to release it without any compromises on the three strongest systems available. Thanks to this, you’ll get the full and best experience regardless of the platform you play on.

We hope you understand the hard choice we’ve had to make. With the launch just around the corner, we can’t wait to show you Dying Light in the state it was meant to be. We’re looking forward to your reactions and impressions as we release the game in January 2015.

Na hála égnek. Egyre több ilyet.
  • TDC Geronimo
    party voice chat milyen lett? Azt mondják sokkal jobban szól.
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    Rendbe fog, hogy aztán 3án mikor jön a cod összeszarja magát megint.
  • AntiHero
    Meg sem lepődök, hogy áll a PSN :) Majd holnapra rendbejön... vagy nem. Érik az xbox one
  • TDC Geronimo
    Ez a legokádékabb. Hülyének nézik az embert és úgy csinálnak, mintha mi se történt volna és nem szarna be a PSN hetente 3*...

• Tatyla
    Knackel coopoztunk share playel teljesen elfogadható és élvezhető volt, persze vissza tette nekem a vendégnek 720p-be, párszor kicsit megakadt meg bekockasodott de nem számottevően...
  • TDC Geronimo
    Meg kipróbálható lesz 5 vagy 7 nappal megjelenés előtt. Majd olvashatunk róla már meg láthatunk videókat jóval megjelenés előtt.
  • Tyrant01
    És még ott a 10% kedvezmény is. Pl a Dragon Age már tölthető. 54$
  • arsmarci89
    Ekkora retek 1 szolgáltatást ,teljesen rottyon van:)
  • Totti5
    Kétlem hogy egy PS+, Gold vagy EA access szolgáltatás lenne a fő érv egy system mellett. De ha van a géped és van ilyen akkor az igencsak jól tud jönni. Az EA ezzel pedig nagyon beletenyerelet, mert ez a szolgáltatás pofátlanul kedvező.
  • Totti5
    Na ezt akartam írni du, de telefonról gépelés, copy paste stb.. ugyan olyan kínszenvedés tud lenni mint a kontrollerrel gépelés :D

Igen, a Sony elkergette őket és még le is szólta a koncepciót.

"Sony says EA Access program isn't "good value"
  • Kongy
    Minek az? Viszik a PS-t anélkül is - mondták a Sony-nál.
  • Tyrant01
    EA az Access-t PS-re is akarta csak a Sony nem engedte...
  • TDC Geronimo
    Igen csak nálad... :p

Írtuk már meg biztos volt, hogy szarakodni fog PSN ma. Amúgy is jut minden hétre, de ma meg update is volt.
  • TDC Geronimo
    Fel, de update óta hajlamos bent ragadni rest módba a gép.
  • arsmarci89
    -van
  • arsmarci89
    Csak nálam van totál szar a psn??Mèg a profilomba se jelentkezik be...
  • Kandurex
    Szerintem is tökéletes...
  • shaddam
    Bővem jó ez. Van capture cardom, de azért mégis kényelmesebb ez az egygombos feltöltés. Standbyban is feltölt?
  • TDC Geronimo
    Rögzít? Oda csak feltölteni lehet. Ugyanolyan lesz amúgy kb mint facebookon. Eleve PS4 nem valami jó minőségben vesz fel. Én feltoltam egy testvideót, ilyen lett.

Elfogadható, de semmi extra. Gyors mozgású játékoknál ugye pixelesebb.

• shaddam
    A youtube app milyen minőségben rögzít?
  • Skyline
    Várható volt,sárpléj vanik...
  • soundsonic
    rendesen le van hallva a psnem

Utoljára szerkesztette: soundsonic, 2014.10.28. 17:14:10
  • sirpalee
    Valszeg az európai árakhoz lövik be, nem a helyi kisbolt áraihoz. :P
  • TDC Geronimo
    party chat audio is javult állítólag. Este tesztelem.
  • TDC Geronimo
    Fent van storeba 3 ingyenes téma, cod meg destiny még sehol. Remélem Holnap felkerül az is. Van fizetős is, 600ft. "kicsit" drágának érzem...

PS+ba remélem lesznek ingyenesek, mint PS3nál voltak
  • AntiHero
    Ugyan így vagyok vele. Emlékszek még xbox360-on neveztem versenyre is, az 1 hónap alatt legtöbb achivement gyűjtésre.
    2. lettem :D

Az tényleg "ikonikus" hang\meg achivement kiírás hiányzik. itt meg bal sarokba bejön valami, mondom oké..

Más: Lords of the Fallen digitálisan...21.000Ft!
    Normálisak?? Dobozosan 14.000Ft :D

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2014.10.28. 13:36:15
  • Ulthane
    Ez a trófea-rendszer a PS-en olyan rém gagyi. Egyszerűen képtelen vagyok megszokni, és teljesen közömbös vagyok iránta. Boxon imádtam az achievement-et, ahogy adta, ahogy ott volt az a hang: "klatty", imádnivaló volt. És örültem, ha kaptam egyet.

itt meg vannak ezek a kupák, rém gagyin néz ki eleve, sárga meg szürke (tudom h arany meg ezüst), olyan totál jellegtelen, és semmi motiváló hatása nincs számomra. Ha kompletten nem létezne ez az egész, az se zavarna. :-/

Három dolgot hiányolok nagyon az Xboxos korszakomból:

* a rém kényelmes kontrollert
    * az achievement-rendszert
    * a dashboardot és funkcióit, illetve a marketplacet

:-/
  • Moby
    Ok, így utólag be kell lássam még a teljes árat is megérné. EZÉRT kellene demó mindenből, deee hülyékezek. Amúgy az EA meg elég láma ha nem terjeszti ki az accesst ps-re. Vinnék mint a cukrot. 1 évre hatezerér má csak a kakatusz meg a bf4 miatt jó deal, ha semmi más nem kerülne bele.
  • Moby
    Ugyanazt csinázza mint a remoteplay, meehogy ez hótugyanaz. Az meg az én 5 megás feltöltésemmel is hajlamos volt széjjelesni. Szóval inkább 5 mega felett legyen az upload.
  • SlickAdam
    ja hogyazACCESS! :D jo latni, hogy atlendultel a melyponton.
  • Moby
    Ide sem vettem meg. Kaptam az EA Accessben. Ezért is pörgött rá mindenki :)
  • SlickAdam
    ps-re basztatok megvenni a kaktuszt... el is adtam, mert senkinek nem volt meg rajtam kivul...
  • Kongy
    Azért megpróbálhatjuk, kérdés mivel.
  • TDC Geronimo
    Ejj hát az a feltöltés szerintem ott se elég. Nem kell nagy net hozzá mondták. Visitornak szerintem elég 5 megás net is, de Hostnak feltöltésből kell ugyanennyi
  • Kongy
    Okés :D enyém 25megabites, remélem nem túl lassú. Feltöltés 600kb/s körül szokott lenni
  • TDC Geronimo
    Kajálok azt utána, de te ossz meg, mert én netem 5/0.5 :D
  • Kongy
    Én most ráérek, kipróbálhatjuk valamivel :D Csak pár pillanat és fenn lesz nekem is az update