status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Skyline #16639 Hát. A Silent Hill első részének megjelenésekor már inkább 17 éves hülyepöcs voltam..:D
És nem nem azt akarom megélni. Csak jó lenne ha nem mai színvonalra húzott horrorokat kéne nyomni amikben a horrorelem kimerül abban hogy húdeborzalmas, esetleg 1-2szer rádhozzák a frászt,már ha sikerül.
A Silent Hillnek annó volt egy olyan nyomasztó hangulata ami miatt a mai napig sötétben fejesben tolva hülye érzés tölt el, és néha körülnézek..:D Emlékszem az eldeformálódott késes nővérkékre akik között a sötétben kellett átlopakodni mert ha fényt láttak megindultak,ha hozzájuk értünk legyalultak. A menekülésekre, a lehetetlen helyzetekre..Ez manapság. Az Evil Withinben sincs meg ez, de legalább nem primitív akció az egész mint amilyen a RE4 és az utáni részek lettek (Az RE 4 még talán határeset volt). Van neki egy igen beteg hangulata, hangulatosak ezek a pokoli félember lények, és van hangulata. Itt ott nyomasztó is tud lenni. Napjaink horrorjátékaihoz képest nagyon nem rossz.
Japó horrorok...Fatal Frame meg a többi...Egynek nagyjából jók voltak,, volt hogy megugrottam bennük, de ahogyan a henteldét úgy ezeket a feketehajú kislányos kisfiús szellemes izéket sem tudom értékelni,egyszerűen hidegen hagy... Persze ez is ízlések és pofonok,ott van az egyik ismerősöm aki annyira fosik az ilyen tucatjapán horroroktól hogy rendesen fél a hosszú sötéthajú kislányoktól,és egyszer végigvisította a lakást mert vendégségbe voltak náluk és a kis unokahuga felébresztette éjjel nevetgélve..:D :D