status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Skyline
    Ellenben ha a kezedben a kontroller átérzed hogy mennyit gépészkedsz,küzdesz és feszülsz rá a versenyre.
    FH2 nagyon bejön, de így hogy jópár versenyt beletoltam mindkettőbe, sebességélmény és versenyfíling szempontból a DC nyer. És ahogy haladok előre és váltom ki az egyre keményebb vasakat, egyre komolyabb az érzés. A FH2 a szó legszorosabb értelmében egy Paganival volt képes nyújtani azt az élményt amit a DC-ben egy szaros RS5-ös audival kaptam...És azt is csak akkor amikor nem 20 méter széles pályaszakaszokon kellett menni vagy idióta módon nevetséges fizikával a szántóföldön... A tartalomban nem kérdés hogy a DC elvérzik. De most hogy tolhattam a DC-t is már messze nem érzem azt amit napokkal ezelött és amit hetek óta hangoztatok, hogy nincs Sony gépre rendes autós cucc,mert lett, és adott egy olyan élményt ami miatt nem érzem szükségét jövőre a One vásárlásnak... Aztán hogy a bővítések milyenek lesznek,illetve mennyire tartja el a közösségi élmény, a klubozás az egészet és mennyire foltoznak rajta meglátjuk.