status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Laza
    A Destiny-ben lehet valahol látni, hogy azt a küldit amit éppen nyomnék csinálják e mások? Be lehet csatlakozni? Vagy ebből a szempontból teljesen a barátlistára és az előre egyeztetett partikra alapoz?

A sztori küldiket nyomom, de állandóan egyedül. Ok, a Strikenál a gép automata összedob egy csapatot. De a sima küldiknél kivág a mezőre, ahol ott vannak az alacsony szintű mobok, majd elvezet a küldi helyszínére. Vagy találkozom közben valakivel, vagy nem, de még így sem biztosított semmi, hogy csinálná e valaki ugyanazt.

14-es vagyok, most végeztem a Holdon, kezd nagyon egy kaptafa uncsi lenni. Eddig az eleje óta minden küldit kapásból nehézre állítottam. Az elején még nyújtott extra kihívást, most már nem annyira, éppen normálisnak tűnik .... bár szintben azért elmentem, mert magasabb vagyok, mint a jelenlegi küldik hard fokozatának szintje.

Azért jó lenne, ha lenne a játékban olyan, hogy ha kiválasztok egy küldit akkor be tudjon dobni egy random csapatba amelyik szintén azt kezdi. Mivel úgyis mindegyik az Orbitból indul (mint a Strike), még meg is csinálhatná. Aztán lehet, hogy van, csak én nem találtam meg :)

Ez a Holdas rész nem igazán jött be. A Földön még az épületek egyebek olyasminek tűntek, aminek volt anno némi funkciója, de itt a holdon olyan területek voltak, főleg a felszín alatt, amelyek valami elcseszett scifi design alapján csak össze voltak dobálva, hogy legyen min átverekedned magad a hullámokban érkező ellenfeleken. Remélem a többi helyszín érdekesebb lesz.

Na meg a loot ... komolyan mondom, azért legalább a bossoknak adhattak volna egy fix zöld engram dropot, hogy legalább érezzem, kapok egy kis jutalmat. Nem mintha a legtöbb érne valamit, meg a Towerben is lehet venni vendortól zöld cuccot ... éppen ezért nem fájna a játéknak, ha a boss beléből is hullana valami apróság :)