status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • The Protector
    Én újra nekiálltam,harmadszorra a Last of US-nak.Egyszer végignyomtam normalon majd egyből a legnehezbben.Könnyű volt az összes fokozat.Most elkezdtem úgy,hogy normalon de nem lopakodok hanem élvezem a lövöldözést meg a köcsögölést.Na így teljesen más a játék és egy teljesen új játékot kapunk.Az ellenfelek iszonyat okosak.Bekerítenek,flankolnak stb......iszonyat mód meg tudnak picsázni mert átvernek.NAgyon tetszik,egy teljesen új játék.Így már értem miért írják,hogy mennyire okosak az ellenfelek mert ugyebár lopakodva nem buktam le szinte sosem,úgy meg nem tudta magát megmutatni az AI.Eszméletlenül nagy élmény.
    A játék amúgy legnehezebben is könnyű mert csal és segít téged.Nem kell annyira spórolni benne mint azt az ember hinné.Ha nem lősz semmennyit,nem fog dobálni lőszert egy darabot sem.Megtart a játék kb 3 töltényes szinten,de amint kifogysz vagy apad a készlet,dobálja neked a cuccokat minden szinten.Gyakorlatilag a nehézség annyi,hogy alacsonyabb készletszinten tart a játék és ugyebár kisebb az észlelési idő mikor mondjuk valakinek a periférikus látásába kerülsz bele.

Még mindig azt mondom,hogy remekmű minden téren.