status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Na, jó, akkor megnyugodtam. Ez amúgy tényleg érdekes, amit mondasz, mert tényleg 90-es értékeléseket kapott a diablo, és nem értem én sem mire föl. Oké, el lehet vele lenni, Destiny-vel is, de szerintem a reális értékelés mindkét játéknál olyan 70-75% lenne.

@Gero

Hát el tudom képzelni :D Az bánt engem igazán (már az alapján amit bétában + gameplay videókban láttam), hogy kb nincsenek karakterek, mint olyanok. Van a Ghost, az pofázik hozzád végig, azt kell megvédened. Ennyi. Legalább tehettek volna bele egy 2 órás story módot, ami akciódús, scriptelt... stb. Ettől még lehetne coop központú, évekkel ezelőtt a Gears of War-nál milyen jól megoldották már a fasza sztori módot, és a coopot egyben! Lehetett többször több irányba menni stb, de voltak rendes átvezetők, KARAKTEREK...

MÁS: Az megvan, hogy November 18-án GTA V, Dragon Age Inquisition, Little Big Planet 3, Far Cry 4 kombó van?? :DDDD Nem mondom, az szép kis nap lesz, de ezeket igazán feloszthatták volna szépen szeptembertől decemberig... nem egy napra 4 nagyobb cím.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.09.15. 15:55:34