status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Luigi1986
    Sziasztok kedves fórumozók! :) Teljesen új vagyok,vagyis eddig olvasgattam csak a fórumot kívülről. most úgy döntöttem regisztrálok,hogy tudjak írni. A kérdésem felétek a következő lenne. Konzol vásárláson töröm a fejem. Már volt nálam kölcsönben körülbelül fél évig egy PS3 ,az nagyon meggyőzött,így szóba se jöhet az xbox :) Viszont erősen gondolkozok egy PS4 vásárlásán,már eltelt majd egy év a megjelenése óta,kezdenek most már rá játékok is szépen kijönni. A kérdésem felétek a következő PS4 tulajok. Van e valami fatális hibája a gépnek,mennyire hangos,megbízható,mennyire nehéz beüzemelni,telepítés,kell e hozzá internet hozzáférés és a többi!? Pozitív és negatív véleményeket várok,hogy megéri e beruházni rá vagy inkább még jó az a PS3? Azt nem tudom pontosan,hogy PS3-ra mennyi ideig jönnek játékok,mennyi ideig lesz még rá támogatottság? Meg egy olyan is érdekelne,hogy elég nagy FIFA fanatikus vagyok,kíváncsi lennék rá,hogy mit tudtok,vajon jön e ki mostanában a FIFA játék megjelenésével olyan csomag,hogy PS4+FIFA 15?? A PS3-nál volt egy ilyen,hogy PS3+FIFA 14 World Cup a nyár folyamán. Várom segítségeteket,válaszaitokat! Köszönöm! :) További szép napot mindenkinek!