status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
stormyka #13851 Üdv. Már egy ideje töprengek, hogy megvegyem-e a Destinyt, de mint látom annyira megosztó játék lett, hogy pár véleményt szívesen meghallgatnák a játék bizonyos szegmenseiről. Konzolra már régóta keresek egy frankó MMO-t, ami hósszú ideig képes lekötni, változatos és co-op fantasztikus. Régi WoW játékosként próbáltam a FFXIV-t, ami jó is lenne, csak épp ez a japán stílus, a sok színes effekt és a zene sem nyerte el a tetszésemet, ráadásul társakat sem találtam. Pedig maga a játék bejön. Aztán ott a Diablo 3 amiért már 3x fizettem (énhülye -,-), hogy aztán 2 hét alatt PS4-et is ellepjék a cheaterek a dupeolt és kreaált itemjeikkel. Ráadásul a nincs se Season, se Ladder, se Community panel. Felhúztam egy karaktert, Paragon 90, 650k DMG és nem érzek késztetést tovább játszani, mert nem esik semmi item, amit használhatnék. Több karaktert meg nem esik jól 3x-ra felhúzni, kimaxolni, időm sincs rá.
A Destinytől is tartok egy kicsit, mert sokan irtátok, hogy nincs rendes szociális rendszere, a küldetések ismétlődők és unalmasak, az ellenfelek ostobák és nincs benne az "gearelem magam" feeling. Hozzáteszem én mint a Hype-ból és a Bétából kimaradtam, 1-2 stream kivételével nem sokat láttam a játékból, és amit eddig láttam, az nagyon tetszik, és szeretem a shootereket. Ugyanaz volt a Watch Dogsal is. Nem vártam tőle csodát, mert kimaradtam a hypeból, és nekem az utóbbi idők egyik legjobb játéka volt. (Egyetlen Platina trófeám is WD). Igy hát csodát nem várok tőle, de nem is akarok befürödni vele, mint a Diabloval. pedig imádom a Diablot, de konzolra megint elrontották.