status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #13844 Nos, tegnap két órát toltam a végzetet, az én véleményem a következő.
Én nem vagyok se tapasztalt multis, se MMORPG-s (sose játszottam ilyet pl.), egy teljesen átlagos képességű lövöldéző vagyok. Nekem tetszik a játék prezentációja, a hangulata. A grafika szebb, mint a bétában volt, arra nem lehet panasz. Engem zavar kicsit az, hogy a sztori tulajdonképp nem is sztori, vagyis az, csak nem a hagyományos módon. Nekem fura, hogy egy pályára többször is vissza lehet menni (ha egyszer megcsináltam, minek?), s az, hogy nem világos, "mi után mi következik".
A játék hangulata szerintem remek, a három kaszt elegendő, és szerintem is elkülönül. Az, hogy az ellenség repetitív, so what? MELYIK JÁTÉKBAN NEM? Még a sokak által rommá magasztalt, bugyinedvesítő istencsászár The Last of Us-ban is az, de még a Battlefieldekben és Codokban is: katonák! Slussz.
A coopról. Nem értem, hogy miért van az, hogy ha egy pálya végére elérek ahhoz a részhez, amikor "lezár", s kiírja, hogy nincs respawn, akkor a társam miért tűnik el, akivel odamegyek? Miért nekem kell egyedül lenyomni a pálya végét? Azért az nem mindig olyan könnyű ám.
Szóval számomra nem egészen világos, hogyan is megy ez a koopozás. Szerintem a coop dolog a sztorit elnyomja, a rovására fog menni, és sokkal inkább tekinthet mindenki erre úgy, hogy na megyek, lövöldözök kicsit másokkal ,semmit azt, hogy csinálom a kampányt.
Ezt leszámítva én jól szórakoztam, folyamatosan fedezem fel a játékot az egész világgal, szóval én fogom nyomkodni egy darabig.