status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Skyline
    Nos a haverom beszámolója alapján:
    -Borzalmasan repetitív : Naja mint minden MMO, vagy az agyonajnározott Borderlands... A közösségi élményen van a hangsúly, és lám egyből nem lesz unalom.
    - A Betaban EGY bolygót ismert meg a Holdból csak ízelítőt kaphatott.
    - Nem a BETA-ból ismert ellenfelek vannak az első két bolygón a holdon új ellenfelek is várnak már
    - Elég nagyok azok a területek ahhozhogy hosszútávon élmény maradjon, az meg hogy 5 sztoriküldetést raktak oda ott hasal el hogy vannak a földön is olyan helyszínek ahova egyszeráen nem tudsz bemenni mert immunisak az ellenfelek a sebzésedre--> tuti késöbb visszatérő lesz. Ráadásul a térképen vannak névvel jelölt helyszínek ahol nem is jártunk...
    - A 3 class simán látványosan különbözik ez főként akkor jön ki amikor koopban látod rajtad kívül a többi class-t..
    - Igen MMORPG-nek hívjuk mert ott a közösség, a terepen is összefutsz velük. Lehetett volna bizonyára 50-100 ember is, baromi csodás lenne azt a fajta szaggatást-lagolást nézni ami az MMORPG-kre jellemző //avagy rombabutítani a grafikát
    - Autista ellenfelek..Azok az autista ellenfelek "rangokkal" rendelkeznek akárcsak a HALO-ban, az egyszerű kisellenfelek ostobák, a kicsit feljebb állók rangban rafkósak, fedezékbe mennek,megkerülnek,csapdába csalnak (például rádlőnek elkezdenek elfutni te követed és hopp hirtelen rádrontanak vagy 10-en)...Messze az egyik legjobb AI amiket manapság raknak az FPS-ekbe. Főként amikor mesterlövésszel messziről lősz rájuk..Nem futkároznak meg kinézegetnek, szó szerint elbújnak és kivárnak hogy közelebb menj...
    - Töltés...Fél-óránként az a fél-1 perc nem egy nagy probléma...

Egyébiránt a játék a Borderlands - Diablo - Némi MMO keveréke, mindenből a jobb jegyeket belemerítve. Ha a Borderlands ennél jóval primitívebb unalmasabb sima koop játékmenetére képesek voltak 8-9 pontokat szórni akkor bizony ez a játék többet is érdemelne...

Egyébiránt átmentem és én is belenéztem a játékba, messze nem "megmásíthatatlan tény" jó sok dolog amiket összehordott a kedves játékos..:)
    Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.09.09. 23:17:38