status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Skyline
    Mikrofon és szövegelés biztos hogy nem kell.:)
    Megcsináltam egymás után kétszer is, headset sem volt gépre dugva sem semmi bemenő hang. Teljesen random jött össze mindkétszer, hiába mentettem le...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem jöttem rá mitől kaptam meg a 2. nevetést...Mászkáltam föl le, forgolódtam és egyszercsak gyerekkacaj...Mind a két alkalommal. A neten mennek a találgatások a 204863-ról is, hogy Kojima szülinapja...Mert az 24-8-63...De akko minek van benne a nulla..Én tartom hogy színkód, nevezetesen mély kék, és a kék folyosón van valami extra meglepetés... Ráadásul az is feltünt hogy van pár dolog az utolsó puzzle-ban amire ha bizonyos időben nézek rá hosszan (például amikor X helyen van a szellem, akkor bevillan egy felirat + néha duruzsolnak latinul vagy valami mocsárnyelven...Ilyen például ha a szellem a kijárati lépcső tetejénél jelenik meg te odafutsz és közelről zoomot tartva nézed a rádiót hosszan..... Illetve néha random eset ha közel mész a szellemhez, és ahogy jön feléd te is lassan lépkedsz hátra...Egyszer a telefonnál is volt hasonló effektusom de a kék folyosón az istenért nem tudtam előcsalni...Szerintem valami huncutság még mindig van a P.T.-ben, hiába vittük végig...

Utoljára szerkesztette: Skyline, 2014.08.17. 03:43:33