121260
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#12531 -
#12530 8kor ma MGS stream lesz majd linkelem. -
#12529 Blizzard has confirmed the inaccuracy of the Sony listing to Eurogamer and provided us with file sizes for the European PlayStation Store version of Diablo 3: Ultimate Evil Edition on PS4. An installation of the game with audio in a single language will only occupy around 16GB of space.
A Blizzard spokesperson provided the following statement:
"The original Sony listing is an error - the actual size of the game client which is also comprised of the language files for the game in English, French, German and Italian, is 37.8 GB.
"When players actually download the game they will get the game and the language file of their choice, which will come in at around 16GB."
-
soundsonic #12528 tök sokat lehet spórolni a store-ból :) -
#12527 3:10től AC Unity gameplay. Gondolom a hivatalos walkthrough majd jövő héten jön csak GC után :( -
#12526 BB bossfight gamesradar leírása
"Squaring off against this behemoth is a rush, plain and simple. My plan: lob molotov cocktails from a safe distance, then charge in for a few quick hits. The reality: The wolf-creature instantly lunges at me and slams me to the ground as I squeal in survival-instinct terror. In an enthralled panic, I dodge his next combo and scurry to heal in a not-safe-for-long corner of the bridge we're fighting on. Time for plan B: blast the ugly ghoul's head with my blunderbuss just as he's about to connect with an attack, setting up a split-second counterattack opportunity. It works like a charm--but as I'm hacking away at the hairy abomination, it occurs to me that I'm out of bullets. Nothing left to do but whittle away the last of its health with a few well-timed dodges followed by slashes from my bitchin' axe and--yessssssssss. With a blood-curdling thud, the beast falls to the ground. But my heart rate doesn't; the sense of adrenaline-fueled excitement and hard-earned accomplishment is intoxicating. If every Bloodborne boss fight is this intense, Souls fans--and action RPG gamers in general--are going to be in heaven." -
#12525 Nyilván ismeri, de gondolom ezek a stage demók másodpercre pontosan be vannak lőve, tökéletesen lepróbálva, 0 hiba%ékkal. Abból sosem tudodod h mennyire nehéz amikor egy olyan ember játsza aki már kívülről ismeri oda vissza az egész produktumot.
QB egy akció shúter lesz, aki hardon akarja tolni meg fogja kapni a kihívást ahogy az Alan Wake és Max Payne is kellően nehéz volt a hard és a hardest fokozaton ( sok halál, taktika, szerencse is kellett hozzá olyan szinten ) -
#12524 Majd 5 dollárért amazonról/ ha ps plusban lesz jöhet. Az előző rész is így jutott el hozzám :D -
#12523 Vótmá'? Mégicsak timed ex a TR -
#12521 Hát én konkrétan így is beszartam pedig nappal toltam 5.1es rendszeren. -
sirpalee #12520 Az nagyon ki tudja emelni az embert az elmenybol, hogy ez nem valosag. Marmint az ilyen ijesztegetos cuccoknal. Rakjanak sokkolot a VR-be, vagy robbanoanyagot... Ha meghalsz a jatekban, valo eletben is meghalsz. Nah az izgi lenne!
Btw nem probaltam meg, estere jon csak le.. De a videok alapjan szep. :) Az meg hogy Kojima keze is bennevolt... Az egy hatalmas plusz. -
#12519 Ez lenne öcsém VR-ra. Szerintem nem lenne az a pénz amivel rá tudnának venni, hogy toljam le a demot :D -
#12518 Kit érdekel lépjenek már tovább. Nézz meg mostanában megjelent nagyobb multiplat játékokat pl WDt hogy mennyi fogyott currgenre meg mennyi pregvenre. Megsúgom jóval több ment el mostanira. És igen Visszatartja nem is kicsit, ha foglalkozni kell régi géppel is. -
#12517 Szerintem őket elkerekíti az excel :) -
#12516 merthogy ha valaki egyik vagy másik platformot kívánja választani nem játszhat szerepet benne, h melyikre mi és mikor jön ki?
esetleg nincs olyan, h valakinek mindkét gép van, de csak egy ótókát vesz meg és történetesen azt, ami elérhető (ha a másik nincs)?
;) -
#12515 80 millió gép. Nade akkor mehet a nóta megint:: ez sem nextgen mert jön régire is :D:D:D:D
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.08.13. 15:26:50 -
Ulthane #12514 jön a 2.0-s firmware! -
#12513 pf... 2015 végén prevgenre gratulálok. -
#12512 X360-ra is jön az új TR, mondjuk nem tudom ki az, aki azon akarja tolni.. :D -
#12511 Beszélni is tud róla órákon keresztül, de azért csak megírják(megírjátok) előre, és begyakorolják(begyakoroljátok) rendesen azt a párperces prezit :) -
Árpitallica #12510 Csak poénból kiteszem ezt a képet mert felettébb vicces eme ps4-es játék ára xD Ha ez ennyi mindjárt eladom a saját BF4-emet és olcsóbban veszek egyet, tiszta haszon lenne! :D
képet nem enged akkor igy: Battlefield 4 drágaszág
Utoljára szerkesztette: Árpitallica, 2014.08.13. 14:43:12 -
#12509 Melyik fejlesztő nem ismeri annyira a játékát, amit 1-2 éve fejleszt, minden nap játszik vele, hogy ne tudna normal-hard fokozaton hibátlanul nyomni egy 100x letolt szakaszt? -
#12507 Felőlem lehet, de akkor skip, öreg vagyok én má' ehhez. -
#12507 Stage demó a fejlesztőkkel. Soha nem látsz game overt, restartot, mert nem az a cél, nincs idő bohockodni. Van egy megadott idő az alatt kell meggyőző gameplayt prezentálni. -
SlickAdam #12506 az kene meg, hogy a szivecsked miatt valami kis kiddie "horrort" csinaljanak...
legyen csak kemeny es fosatos! -
#12505 Ja, csak abból nem találtam ennyire vicces videót :D -
#12504 Jaja, DeS-ben is hasonló volt ha jól emlékszem. -
sirpalee #12503 Mostanában a passcode beütése után tök sokat gondolkozik a gép... Eddig olyan 10 sec volt, de most pl megállt majd fél percre. Régen még teljesen azonnali volt. WTH? -
#12502 Igen, abból lehet tudni, hogy közük van hozzá, de a hullacipelés az from védjegy (0:52-től) :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.08.13. 14:11:32 -
#12501 Teasernek semmi köze nincs a játékhoz azt írták. Mondjuk a főhős az az akit a videó végén mutatnak, mert a fürdőszobában látni a kabátot a tükörbe. -
#12500 Ez a Hellblade is király lesz, már csak a Ninja Theory miatt is :) Eddig minden játékukat szerettem többé-kevésbé :) DMC, Enslaved kedvencek -
#12499 Nem akad bele, de eléggé szépen repked ide-oda a tetem :) -
#12498 Annyira nem cipeli a lábával a hullát, hogy totál hiteltelen, hogy ezt a from csinálja :DD -
#12497 Szóltak előre: "Avoid playing if you have a heart condition."
Remélem a tényleges SH nem lesz ennyire fosatós, mert nem szeretném kihagyni :D -
#12496 A bemutatókon supereasy mód van :) A confoknak feszített tempója van, nem nagyon férnek bele 15-30 másodperces csúszások halál miatti újrakezdésekre. -
#12495 Ez a P.T. teaser atyaég... Nem bírja ezt az én szívem még nappal se :D
jó hangrendszerem van és eszméletlen jók a hangok 5.1be. -
#12494 Úgy tűnik, hogy semmi kihívás nincs benne az időlassítás miatt... vagy csak a játékos volt túl profi :) -
#12493 >játékmenet faék egyszerűnek tűnik
Az unchartedet sem a rendkívül bonyolult gampeplay miatt szeretjük :) -
#12492 Hát nem volt rossz ez a tegnapi nap. Dragon Age, Witcher 3, Order, Shadow of Mordor nagyon várósak nekem :)
Quantum Break-től nem voltam elájulva. Max Payne-Alan Wake megbolondítva ezzel a különleges képességgel... játékmenet faék egyszerűnek tűnik, kihívás se nagyon lehet benne, de majd meglátjuk... vagyis meglátják az Xbone tulajok. :) -
#12491 Közben befutott egy witcher gameplay is