status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Igen, megöregedtünk, ez vitathatatlan és elmúlt az újdonság varázsa is.
Nekem az első egy Philips Videopac volt. Pálcikaemberkék. A második a Spectrum, a játékok töltése kazettáról, az első indulás előtt percekig izgulhattunk (először, hogy kiakad-e :D). Az első jutalom az volt, hogy a játék egyáltalán elindult. Aztán végignyomogattuk a gombokat, ugye, hogy mi mit csinál. De már ott is voltak őrült jó játékok, a Rebelstar 2-t százszor is végigjátszottam.
C-64 - na igen, ez minőségi ugrás volt, és újra átélhettük a csodát. Amit a Cinemaware letett az asztalra (Defender of the Crown), vagy az Infogrames (North & South), és amikor azt láttam, hogy a készítő a Gremlin Graphics, akkor is ujjongtam.
Aztán jött az Amiga és újra ránk borította az asztalt. Sid Meier's Civilization - emiatt vettem Amigát. És mennyi jó játékunk volt rá!
Jött a PC és a DOOM, és megint leesett az állunk. A BioWare és az izometrikus 3D, az rts-ek, fps-ek, 3D-s kártyák (Voodoo).
Így visszanézve, folyamatosan forradalmi dolgok történtek.
Most azt mondanám, nem velünk van a hiba, öregen is ugrálnánk, mint a majom, ha a játékiparban ekkora horderejű dolgok történnének.
De mi van ma? Az a hír, hogy remasterelték a remasterelt Last of US-t... Itt tartunk. Új IP alig, remasterek és nulla értékű fércjátékok borítanak el mindent. PS Store-ban is megjelentek már rég ezek az egybites indie kacatok, hát nagyon nem erről kellene, hogy szóljon a konzol. Emlékszem, amikor még létezett PS-en minőségbiztosítás, a mostani játékok kétharmadát be sem engedték volna, nemhogy ezeket a gagyi sex shop simulatorokat meg hentai simulatorokat. :(
Nem csoda, hogy az ideportolt MS játékok tarolnak, a közönség örül, hogy végre igazi játékok jönnek a konzolra...
Utoljára szerkesztette: Amiga, 2025.09.21. 17:44:52