PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyit azért már most is tudunk, hogy 50xx kártyákon fog csak menni, akárcsak a 4.5. A skálázhatóság nyilván még kérdéses és őszig biztos optimalizálják is, de azért nem jó jel, hogy dupla 5090 kellett a futtatásához a bemutató alatt, ahol az egyik kártya az nvidia mérnökei szerint CSAK a dlss 5-öt futatta egyedül. Itt azért ha nagyon optimalizálnak is, sem látom, hogy 5080 alatt pálya lenne 1440p vagy nagyobb felbontásnál és már ez is kész csoda, ha el tudják érni pár hónap alatt. Ez azért kicsit behatárolja a célközönséget szerintem, főleg hogy a steam survey alapján 3060 és 4060 a leggyakoribb kártya még mindig.
Igen, az arcok erősen uncanny valley kategória. Nekem mondjuk inkább bejön, mint nem, de megértem azokat, akik szerint teljesen máshogy néz ki mondjuk Grace a resi9-ből, mint az eredeti játékban.
Igen, az arcok erősen uncanny valley kategória. Nekem mondjuk inkább bejön, mint nem, de megértem azokat, akik szerint teljesen máshogy néz ki mondjuk Grace a resi9-ből, mint az eredeti játékban.
Ugyanez igaz a végeredmény skálázhatóságára. Nem ismert. jelenleg azt tudjuk, hogy mire képes a technológia jelen állapotában. Valszeg maxra csavart beállítások mellett.
Adversus solem ne loquitor
A gépigény nem ismert, még valszeg nincs is. Annyi ismert, hogy min futott a GDC-n, ami semmit nem jelent, mert nem ismert az sem, hogy milyen a skálázhatósága, vagy ha van neki, akkor pontosan hogyan működik a skálázhatóság.
Nem tudom. Eddigi DLSS cuccok tetszettek. Upscaling jó dolog, frame gen jó dolog, ray tracing (path tracing meg főleg) faszaság. De ez az AI arcok valami borzalom. Uncanny valley cucc.
DLSS5 - ez játékonként függő, hol jó lesz, hol nem. Már ha a gépigényét nem nézzük, ami az egekben van. Az új God of War játékokban például félek, hogy a fotoreal B-kategóriás színészeket csinálna a karakterekből. Ahol viszont eleve nincs ilyen karakter mélység, ott szórakoztató lehet. Majd meglátjuk.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
de nvidiánál legalább lehet látni különbséget 😄
PS5 Pro's Big PSSR Update Is Here. Boost Setting Tested On PSSR Games
PS5 Pro's Big PSSR Update Is Here. Boost Setting Tested On PSSR Games
"Nulla tenaci invia est via"
És mi lenne itt, ha még verseny is lenne...persze ez sajnos nem nagyon várható.
Ahogy ez kinéz tökmindegy mikor lesz ez használható, meg mi kell hozzá most. Nem releváns. Ez a jövő. Amit megint ők jelöltek ki, a többiek meg majd megpróbálják lemásolni évekkel később. Amit majd addig meginbt szrozni fog mindenki, amíg cernyék bele nem tosszák majd a PS7-be, mert onnantól kurvajó lesz, és mehet rá a cerkahegyezés, mint a PSSR-re.
Hát előbb menjen két 5090 nélkül és akkor megnézzük. Elég vékonynak látszik a célközönsége ennek, ha ekkora kártya kell hozzá. A DF óvatos becslése szerint 5070 lesz a beugró szint 40xx szérián eleve nem is megy.
Nekem van egy 5070 Ti-om, egpu, a rog ally-hoz. Azon megnézem majd ősszel.
Nekem van egy 5070 Ti-om, egpu, a rog ally-hoz. Azon megnézem majd ősszel.
Akinek nem tetszik, majd kikapcsolja, és nézheti tovább a deszkamodellt. Kivéve az AMD alapú létformák, nekik ez a választás egy ideig nem elérhető. Ők addig is tudnak örülni annak, hogy végre tudnak felskálázni. 🤣
Hehe 😄 Pont az lett, amit vártam. Valaki támogatja, más meg hány tőle 😄 Egyelőre én se tudom, hogy mi lesz belőle, majd meglátjuk, ha már nem kell hozzá dupla 5090, hogy fusson is ... Óvatos optimista vagyok, de megértem azt, aki szerint egy gagyi AI filter az egész.
Szarból csinál fotorílt. Mit lehet ez még szólni? 😄

AMD meg a konzolok megint megkapták a kúpot.

AMD meg a konzolok megint megkapták a kúpot.
Katasztrófa. Úgy néz ki, mint valami AI filter.
PS5 pro
Én most a Yakuza Kiwami II-t tolom.
EA WRC - ingyenes játék volt, a 24-es szezonnal adták
Silent Hill f - a platinához "már csak" a Lost in fog nehézségen kell végigtolni
God of War Ragnarök - nem találok szavakat...
13 Sentinels: Aegis Rim
Hitman full
Ezeket váltogatom most, illetve hamarosan berendelek egy C-64 ultimate beige basic-t.
Én most a Yakuza Kiwami II-t tolom.
EA WRC - ingyenes játék volt, a 24-es szezonnal adták
Silent Hill f - a platinához "már csak" a Lost in fog nehézségen kell végigtolni
God of War Ragnarök - nem találok szavakat...
13 Sentinels: Aegis Rim
Hitman full
Ezeket váltogatom most, illetve hamarosan berendelek egy C-64 ultimate beige basic-t.
Hát igen, a harc teljesen más, mint az 1. rész volt. Legközelebb talán a Dragon Age Originshez hasonlítanám. Ilyen real time with pause lett belőle, háromfős parti, mint a régi kotorokban kb. A történet az első előzménye, de nem kell hozzá ismerni azt. Az elején vagyok nagyon, egyelőre okés, de szerintem várjál vele nagy akciót inkább, mert azért annyira nem jó.
PC-re felejtős, ha nem peccselik.Inkább próbáld konzolon akkor már.
PC-re felejtős, ha nem peccselik.Inkább próbáld konzolon akkor már.
Milyen az új Greedfall? Első részt játszottam és nem volt rossz. Nem egy AAA játék, de sok mindenben az oldschool Bioware játékokra emlékeztetett. Hallottam, h ebben az újban más a harc. RTwP, mint az első Dragon Age.
Több mindent egyszerre:
- WH40K Rogue Trader sokadik végigjátszás
- Dio4 season 12
- GreedFall Dying World: pc-n, ahol viszont a texture loading az egy vicc, minél erősebb a kártyád, annál rosszabb a helyzet (5070 TI-on és 4080-on is borzalmas)
- Avowed ... PS5 Pro-n, mert miért ne 😄
- Esoteric Ebb nekem is lent van, de egyelőre csak épp elkezdtem
- Outer Worlds 2 néha-néha egy kicsit haladok vele
- WH40K Rogue Trader sokadik végigjátszás
- Dio4 season 12
- GreedFall Dying World: pc-n, ahol viszont a texture loading az egy vicc, minél erősebb a kártyád, annál rosszabb a helyzet (5070 TI-on és 4080-on is borzalmas)
- Avowed ... PS5 Pro-n, mert miért ne 😄
- Esoteric Ebb nekem is lent van, de egyelőre csak épp elkezdtem
- Outer Worlds 2 néha-néha egy kicsit haladok vele
Így van, kétszer küldtem el, mire realizáltam, mi a helyzet.
Na de azt is, hogy folyamatosan úgy írja, hogy van 25 új üzenet, amikor mindet láttam.
óóó. Látom.
De igen, ott van a kis idézet ikon a posztot fejlécében a dátumidő után, csak nem csapja hozzá az eredeti posztot default, ami nem feltétlenül baj.
Nekem a hozzászólásaim se válaszként jelennek meg, annak ellenére, hogy válaszra kattintok.
Sosem játszottam Pokemon játékokat. Animét néztem anno. Azt tudom, hogy mindenki szidja őket, hogy mennyire low effort, miközben továbbra is veszik őket. 😄 Ez azonban teljesen más, mint a többi, meg más fejlesztőcsapat és hosszú idő után mindenki elégedett. Rég játszottam már chill játékot. Szóval ez tökéletes lenne. Főleg egy RE után. 😄
Kedves modik! Most a legnagyobb gáz az a fórummal, hogy frissíteni kell az oldalt, hogy a posztot lássa a posztoló. Ő ezt vagy nem tudja, és beküldi mégegyszer, vagy frissítgetni fogja, de a 4.-5. frissítés után úgy kivágja 429-el, mint a huzat. Biztos Ti is tudtok róla, de azért jelzem, hogy valaki jelezze 😊
Erről nem is hallottam, de miután ránéztem kiderült az oka is: switch2 ex 😄
Nice. Én most fejeztem be a RE-t PC-n. Esoteric Ebb a kövi. Nagyon Disco Elysium és azt imádtam. A Crimson Desertet szemmel tartom. Ha jók lesznek a vélemények, akkor becsúszik. De nagyon kivi vagyok Pokemon Pokopiára is, annak ellenére, hogy se a Pokemon, se azok a játékok, amikre hasonlít se különösen érdekelnének. Azonban mindent, amit látok meg hallok róla olyan, h ez nekem kell. 😄
NIOH3 most pörgött le platinára PC-n, yotei pörög PS-en (vettem egy pro-t a slim helyett, de minek...), PC-n meg RE Req. Azután Crimson Desert PC-n, DS2 PS-en (tudom, hogy jön pc-re, de mégegyszer már nem veszem meg). Aztán Samson, Replaced PC-n, Saros PS-en.
Pragmata talán, valszeg PC-n, de a demo nem vett le a lábamról, szóval csak akkor, ha a review-k jót mondanak róla. Ezek vannak most tervben.
Pragmata talán, valszeg PC-n, de a demo nem vett le a lábamról, szóval csak akkor, ha a review-k jót mondanak róla. Ezek vannak most tervben.
Jaj. Nekem is igen. Most is majd mindjárt megjelenik ez meg aztán az előző meg satöbbi
Az enyémet meg nem küldte el. Szóval azért van itt még mit csiszolni
Szerintem Amiga is csak belefutott abba, hogy nem jelenik meg a posztja, ezért elküldte mégegyszer. Ez a legdurvább hiba, ezt kellene gyorsan javítani.
Nézd már. Azt hittem, hogy lassan temetés lesz itt. Erre meg ez. De akkor már témánál maradva. Mármint topic témájánál. Ki mit játszik?
Ha már itt vagytok, akkor valaki közölhetne a néppel valamit az sg jelenlegi státuszáról, mert a jujmindjártbezárjákfelszámolásalattvantól a teljes megújulásig minden a palettán van. Mi van most az sg-vel, mi lesz az sg-vel, mi ez a megújulás?
Moderátorok sincsenek, nem lesz itt semmilyen moderáció 😄 Ez egy technikai hiba, gondolom majd javítva lesz. Vagy nem. Pár dolog amúgy teljesen hiányzik, a logoképeket sem lehet cserélni, nincs is a profilon ilyen.
/na, most pl már megejelenik instant. Csinálás alatt van.
mod.: Itt vagyunk és mindent látunk.. 😄
/na, most pl már megejelenik instant. Csinálás alatt van.
mod.: Itt vagyunk és mindent látunk.. 😄
Ja, lehet benne valami. Vagy az is lehet, hogy ... lesz előzetes moderáció? És minden posztot egyesével hagynak jóvá?
Ettől furcsább viselkedés az, hogy submit után nem látom a posztomat, csak ha ráfrissítek az oldalra.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Előny lesz mindenképp, hogy viszonylag gyorsan jönnek ki majd az új játékok: 2-3 év pl tartható lehet a mostani 12 év helyett. Cserébe viszont nem lesz nagy technikai előrelépés egyikben sem. A kreatív részek szerintem azért még maradnak embereknél, de a mechanikus feladatokat már AI fogja végezni a fejlesztésekben. Aztán később lehet, hogy már mindent. Extrém véglet lehet, hogy már a VO szöveget is AI mondja majd alá,de szerintem ez ellen annyira küzdenek a színészek, hogy ez egy darabig tuti nem lesz.
Nyilván lehet jól is hasznosítani az AI-t, de én is arra sztámítok, hogy a minőségi visszaesés lesz a belekapaszkodásból. Csak hát erre meg minek költeni, ha grafikailag egyre kevésbé látható az előrelépés, ugyanakkor a felhő meg biztos nem segít a 8K @ 120 fps-t path-tracinggel jól látni. Egyszerűen egyre kevesebb lesz így az új játékok relevanciája, ami mára is megcsappant már.