status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Én is visszafogtam a PS5-ös tevékenységeimet... a gyerekkel LEGO Marvelezünk (Super Heroes 1-2, Avengers) és Marvel Rivals-ozunk, amire valamiért sokfelé láttam haterkedést, pedig nagyon jó.
    A PS5 exkluzívok ugye kihaltak, Naughty Dogs játékokkal és Bloodborne-al nosztalgiázok néha.
    Ha akarnám, a szívem szakadhatna amiatt, hogy elmúlt a hobbimból az az élvezeti faktor, ami annyira boldoggá tudott tenni korábban. Most ritkán van meg ez a feeling. Cyberpunk 2077 alatt érzem mostanában ezt a régi, önfeledt érzést. De ez nem újkeletű probléma. Néha arra gondolok, hogy a legboldogabb játékos korszakom az volt, amikor Amigán kattogott a floppyban az ELITE II - Frontier, a Fate - Gates of Dawn és az első Dune.
    Sajnálom, hogy kihalt az SG, mert sok kellemes emlék köt ide. Ezért is nézek vissza rendszeresen. De valami bennünk is megváltozhatott, mert 10 éve a Claire Exp.33 külön topikot kapott volna és ugyanúgy írtuk volna bele az élményeinket, mint a Bloodborne topikban.
    De tudjátok mit, ha kijön egy Bloodborne II és még nem lesz 404 az SG helyén, nyissunk majd neki egy topikot, jó? :-)