status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Alig emlékszem rá, előkerestem a reviewm róla. Ezt írtam anno (2024.08.27):
Lepörgött a Wukong credits. Őrület mit pakoltak össze a kínaiak :Y Csak sajnos pont a gameplayyel nem foglalkoztak eleget, és ez a viszonylag egyszerű, monoton és nem eléggé változatos harc nem visz el a hátán egy ekkora játékot. A kevesebb több lett volna, és a maradékból kijött volna egy újabb játék kicsit változatosabb harcmodorral. A chapter 5 úgy ahogy van felesleges volt bele, mindent utáltam benne a csöcsilányon kívül :) Vakon nyomtam végig, a végén olvastam guideot, hogy mi kéne a platinához. Esélytelen. Halom cucc missable, és rögtön a chapter2-nél el is hagytam, szóval ez most ennyi. Majd talán pro-n. Ennyi amúgy elég is volt egyszerre belőle, a végén már kicsit untam a csihipuhi részét.
/naszal ha valaki platinázni/maxolni akarja, az az elején olvasgasson guiedot, mert van szép számmal missable cucc, olyan is, ami még úgy is elmehet, hogy tudja az ember, hogy mire kell figyelni (nálam pl. a chapter2-ben véletlenül ment le a "rossz" boss).
Fogalmam sincs már mi volt a rossz boss, de annyi rémlik, hogy valami 5 boss maradt ki a hetven akárhányból. Meg hogy talán nem volt belőle lemezes változat, de az is lehet, hogy már keverem. Soha többé nem bukkant fel az emléke, szóval a lemezes vétel lett volna a helyes.
szerk: 4 a 90 bossból, közben megtaláltam ezt is. Fogalmam sincs hogy volt ehhez türelmem, ma már biztos nem lenne :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2025.04.01. 18:31:21