status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    2021-ben egyszerre vettem XSX-et és középkategóriás VGA-t (a proci és a többi már akkor is többéves volt benne, azóta is maradt), egyelőre még meglepetésemre tartja vele a lépést (persze ez igényszint kérdése is, de a szájízemnek így jobbra be tudok lőni egy játékot). Ha cserélném, nem azért cserélném, mert nem, hanem mert jobbat akarnék.

Jöhet még játék 8 éves konzolra, de arra építeni már elég múltban ragadás. Az ellen persze nincs kifogásom, 12 éves alsó-középkategóriás VGA-n is játszom (ugyanakkor 20 év körüli játékokat is játszom újabb vason a 4K és a 120 fps kedvéért), és a PS3 is kéznél van még. Teoretikusan mindent lehet használni sokáig (amíg nem purcan ki), de 8 évesen az XSX, a PS5 és a PS5 Pro is szuboptimális lesz (az újgen vagy az újabb félgen lenyomja, és örülhetsz ha a 30 fps megvan valami felskálázott felbontáson low detailben), legfeljebb retróra nem.

A generáció elején jobb vétel volt a konzol, mint most, én is azért vettem (az se rossz, hogy kontroller jár hozzá, én kétkontrellerest vettem direkt), de később kevésbé. Ellenben PS3-at és Xbox 360-at még eléggé olcsón lehetett már kapni a végstádiumhoz közel, volt értékvesztés.
    Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2025.02.07. 14:06:19