status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Akkor ügyes vagy, mert MSRP alatt vetted a konzolt, az ugyanis 185 000 Ft volt megjelenéskor. Ezzel az erővel kifoghatsz egy jó videokarit is, a minap láttam 100k alatt 6700 XT-t jófogáson, ami jobb, mint amivel a series x-et szerelték (az inkább alap 6700).
    Nem nagyon tudok neked linkkel összerakni series x egyenlő pc konfigot, mert az a generáció cpu meg gpu már nincs a boltokban, max használtan vagy spéci helyeken tudod megvenni őket. 16 gb ram, amin osztozik a rendszer ÉS a videokari is, az édeskevés pc szinten. Nem is nagyon tudok ilyen kis konfigot megcsinálni olyan hardware-rel, ami az elmúlt 10 évben készült.

A pc-t nem eladod, hanem fejleszted. Az benne az üzlet, hogy folyamatosan teszed bele az új cuccokat és mindig van valamid, ami tökéletesen működik. Én nem befektetésnek veszem a kütyüket, ez olyan, mintha autókereskedővel vitáznék, hogy mi a jó autó, aki vesz egy két éveset és fél év után eladja, aztán vesz egy másikat. Nyilván annak nem érv, hogy 5 év után is jó az autó, ha úgyis eladja fél év után. A legtöbb user nem így gondolkodik: vesz egy konzolt és max akkor adja el, ha generáció váltás van. Akkor viszont tuti nem 140-ért fogod eladni, ha kint lesz a ps6 200-ért mondjuk.

Lejjebb összeraktam még tavaly 450-ért egy olyan gépet, ami sanszosan verni fogja a ps6-ot is. Ennek az ára ma már kevesebb, mert közben jött új generáció a cpu-ból és az nvidia is kiadta az 50xx szériát. 400 alatt meg tudod venni azt, amivel két generációra jó vagy, jobb, mint konzolon. Pl path tracing dlss-sel simán megy a 4070-en 1440p-n a cyberpunkok. Ez olyan, amit a ps5 pro se tud, de elég komoly pénzben fogadnék, hogy a ps6 is max 30 fps-en fogja ezt tudni.

A konzol rendszerint a generáció első felében jó befektetés, de ahogy elérünk a végéhez, legalábbis teljes bolti áron, már nem akkora üzlet. Én nem adnék ma 185 ezret se series x-ért, se ps5-ért. Főleg hogy a kanyarban az új generáció és főleg, mert ennyiből össze lehet rakni jobbat is már.