status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Cirinek én örülök, mert szerintem rengeteg lehetőség van benne. Mindig lehet erősebb szörnyeket és főellenfeleket kitalálni, valamit valahogyan limitálni is lehetne Ciri képességét. Pl egy ULTI képesség. Valamivel többnek, jobbnak kell lennie mint amilyen Geralt volt, szóval kíváncsi vagyok.
    Valamint mindig az volt, hogy a térképről azért nem lehet kimenni mert az a sárkányok földje. WTF.. Jó lenne, ha jönnének most akkor a sárkányok is és akár emberi alakot is felvehetnének. Így pedig már azért tényleg lehetnek olyan ellenfelek ahol kell Ciri plusz ereje.
    Plusz az, hogy ő is mutáns lett nagyon érdekes. Kíváncsi vagyok, hogy hogyan és miért. Remélem valami olyan volt, hogy Geralt ellenkezett nagyon, de az életveszély miatt Ciri végül megivott valami főzetet ami szerencsés módon jól hatott rá, majd elhárította a veszélyt és megmentette Geraltot.
    Amit nagyon nem akarok az egy Last of Us 2-tes kezdés, hogy mondjuk Geralt meghal és akkor Ciri üldözi a gyilkosát. Jó persze ez is benne van, de bízok benne, hogy ennél azért többről fog szólni a Witcher 4.

Az év játéka listával kapcsolatban,
    Indiana Jones nagyot ment tényleg, pedig nem vártam volna, hogy ilyen jó lesz.
    Amikor kiderült, hogy FPS nézetű akkor nagyon nem örültem, de így játszva vele örülök neki, hogy így döntöttek. Nagyon egyben van, jövőre remélem jelölik valamire.

lwb egy helyen említed a Diablo 4-gyet és a PoE 2-tőt. Melyik tetszik jobban?

Amire még kíváncsi vagyok, hogy közületek kinek lett év játéka az Astrobot? Elismerem, hogy jó lett és gratulálok is neki, de valahogy úgy érzem, hogy a célközönsége nem az SG fórum tagjai. :D Persze ettől még tetszhet, de szerintem innen a fórumról kevesen mondanák, hogy neki az év játéka lett.