status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • blackfire001
    Köszi, értem most már! Feküdni fog ha lesz, de egyáltalán nem biztos.
    Nagyon vacilálok...
    Olyan mint ha ez a PRO azért lenne mert a fejlesztők lusták és nem optimalizálnak már úgy, ahogy kellene. Miért mondom?
    Láttuk, hogy mire képes a PS5: GOW R., Last of Us P2, Demon's Souls - ami vicc, hogy kb nyitócím volt és azóta is az egyik legszebb játék.
    Szerintem tudna még többet is a gép, de javítsatok ki ha tévedek.

Most ez a PRO ez olyan mint ha a lusta fejlesztők miatt jött volna létre.
    A Dragon's Dogmát, a FF16tot, a Jedi Survivort és a Wukongot nem szabadott volna engedni, hogy megjelenjenek olyan formában amiben voltak megjelenéskor.

Generáció felénél vagyunk, szóval én megpróbálkozok egy érdekességgel.
    10 játék, ami számomra must have és megérte miatta PS5töt venni - sorrend nem számít és van ami PCre is megjelent később:
    - Stellar Blade
    - FF VII Rebirth
    - The Last of Us Part II (többedjére kiadva, egy Part III-mat vártam volna inkább PS5re)
    - Spider-Man 2
    - Horizon Forbidden West
    - FF XVI (nekem ez az egyik kedvenc ebben a generációban)
    - Gran Turismo 7
    - Astro Bot
    - Demon's Souls
    - Returnal

A Helldivers 2-tőt és a Ratchet & Clank: Rift Apart-ot még megemlítem, de a TOP 10be nincsenek nekem ott.

Én többet vártam amikor PS5-öt vettem. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen listát ennyit kell gondolkozzak 4 év elteltével. 13.-at, 14.-et nem is tudnék mondani.
    Vártam volna egy
    -Bloodborne második részt, vagy REMAKE-et. Esetleg legalább azt, hogy 60 fps-re fel legyen oldva - persze technikailag macerás.
    -Last of Us harmadik résznek kellett volna már jönnie idén, nem az elsőt meg a másodikat újra kiadni.
    -Ghost of Tsushima 2-tőt (oké, jön, de később meg majd biztos csak a PRO tudja meghajtani normálisan..)
    -Uncharted új rész miért nincs?
    -Hol az Infamous?
    -Days Gone 2 továbbra se értem miért nincs!?

.. és akkor még mindig fel lehetne támasztani a Killzone, The Order, Driveclub, Resistance valamelyikét. Új IPről meg nem is beszélve.
    Többet vártam, közepes lett és jön a PRO, szóval mostantól ha maradok a PS5 mellett akkor szokjam meg az optimalizálatlan szarokat meg a 30 FPS-t?
    Ti mit gondoltok?
    Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2024.10.08. 13:22:17