status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Szerintem itt te vagy eltévedve, ha azt gondolod, hogy én flame-elek. Engem flame-eltek, amit én példás türelemmel viselek. Ez így pontos. Szerintem olvass és címezd annak a kommented, akire illik is. Vagy legalább arra ne, akire nem illik.

A PC-t nem istenítem, de ha nem tűnt fel, akkor kb a teljes világ most azt kalkulálja, hogy ilyen áron megáll-e az a szöveg, hogy a konzolok olcsóbbak, mint a pc-k. Ha ez neked flame, akkor a teljes techsajtó, techtuber csatornák és úgy a fél világ kb bekapcsolódott ebbe a flame-be. Ez nem arról szól, hogy a pc jobb-e, mint a konzol, mert az nem kérdés: jobb. Mindig is jobb volt. A kérdés az, hogy anyagilag melyik jobb megoldás. A 180-200k forintos ps5 mellett voltak észérvek. 3-400k forintos digital only pro mellett már nehezebb ilyen érveket találni.

A konfigom célja az volt, hogy hasonló budgetből egy azonos vagy jobb konfigot kihozzak. Egyébként 16 gb rammal simán el lehet ma még lenni. Nem optimális, de simán elmegy. A most megjelent játékok közül egyet se tudok, aminek 32 giga kellene.