status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Nálam kb. ugyanúgy. Az elmúlt 2 évben PC-n fagyott a Control és a HZD (ez utóbbinak kiderült, hogy csak a háttérben megnyitott böngészőt nem szereti, érdekes, hogy ez másra nem jellemző), és ennyi. XSX-en is volt ugyanennyi fagyás. PS3-on nekem fagyott az összes Uncharted és Ratchet 3 HD az exkluzívok közül (amire emlékszem), a multiplatformokat nem tartom számon. Az UC3-ban meg produkáltam még egy pálya alá beesést, ugyanúgy, mint PC-n a Max Payne 3-ban, mintha csak egyik a másik totál konverziója lenne :)

Nyilván lehet PC-t fagyasztani elcseszett modokkal vagy OC-vel, de ezeket azért kár lenne idevenni. És a PS3-on egy időben rendszeresen fagyott a PSN, szinte időre ment a vásárlás, mert pár percen belül garantált volt a reboot. Előtte utána jobb volt, tehát valószínűleg frissítés javíthatta, de sok hónapig csinálta nálam. Az a platform engem visszarepített a Win 95-ös időkbe.

A PS4-5-öt nem tudom (az 5-öt próbáltam másnál nemrég, azzal nem volt gond), az XSX sokkal stabilabb a PS3-nál, de a PC-imhez képest nem érzem, hogy előrelépés lenne, mindkettőn van gond, nagy ritkán. (A quick resume-ot nem nézem most, engem egy játékban érintett, általában nem használom.) Mindenesetre nem halottam arányaiban kevesebb PS-es fagyásról, mint boxosról.

Nintendo-fagyás nem rémlik, de azokból csak retrómasináim voltak (a Switchet próbáltam még), vannak, más kávéház minden szempontból.

Szerintem az egy PS-topikban nem mellékes, hogy szinte PC-szintre árazzák a következő félgenerációs vasat. Vagy ezt helyeselni kellene? Nem tűnik egy ár-érték arányban bajnok konzolnak a Pro, ennél azért a PS márka hozott meggyőzőbbeket korábban. A sokéves fejlesztési ciklusok pedig szoftver szempontjából csökkentik a relevanciáját.