status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Elég jól dokumentáltam itt a fórumon a ps5 beszerzési kálváriámat, visszakereshető. Egyébként a platinumos "előrendelésem" még mindig akrív, most már 4 éve :) Kezdem azt gondolni, hogy most már nem is fogják leszállítani :) Az MSRP-n volt.

Nem, nem scalpernél vettem, hanem simán boltban, polcról. Az tény, hogy vannak olyan terminally online kockák, mint te is, akik hajnalban nyomogatják az f5-öt, hogy 20 ezer forintot spóroljanak, de nem is rólad beszéltem, hanem a "többségről". A többség pedig nem te vagy, hanem aki karácsony előtt bemegy és megveszi a polcról akkor is, ha 20-30-40 ezerrel több, mint az MSRP, mert kell az ajándék és most.

Az alapfelütésed ugyanakkor az volt, hogy nem jön ki 320 ezerből egy RTX 4070 alapú gép. Erre adtam azonnal egy elég ismert techtubertől egy videót, hogy de, kijön. Kicsit alá is ment, 910 dollár körül kihozott egy gépet. Az én iponos konfigom drágább, de sokkal jobb is, mint amit ő csinált. Ha lemegyek én is a ps5 pro cpu szintjére (3600), akkor simán benézünk még iponos áraknál is 400 alá, mert alaplapból is jobb a régebbi chipset meg nem fetltétlen kell a pro változat sem. Amit én összeraktam, az egy olyan konfig volt, ahol nem nagyon lesz cpu bottleneck, ellentétben a ps5 pro-val, ahol meg igen.
    Ja, és mindkettő sokkal jobb, erősebb gép, mint ami a ps5 pro lesz. Nem azzal azonos, hanem jobb. Azonos konfigot az elérhető gpu-k miatt nem lehet csinálni jelenleg. Vagy gyengébb, vagy jobb lesz. Ez jobb.