status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nekem inkább az a bajom, hogy ez EU-ban 800 euró eleve, az úgy kb 900 dollár. Mindez nem tartalmazza a lemezmeghajtót, az még 60 000 Ft. Ez azt jelenti, hogy nálunk 320 ezer ft + 60 000 ft, azaz kb 400 000 ft az ára a legjobb esetben (sanszosan több lesz) egy teljesértékű ps5 pro konzolnak, lemezlejátszóval együtt. Innen indul optimális esetben, esélyes, hogy inkább félmillió körül lesz a végső kisker számla, de számoljunk ezzel a 400 000-rel.
Ebből a pénzből azért már lehet venni egy pc-t. rtx 4070 12 gb 250 000 körül már vehető iponnál, ami hagy további 150 000-et procira meg alaplapra és memóriára. Szerintem kihozható egy ddr4 alapú rendszer ennyiből simán és még házra is marad 20 ezer körül. Mindez vadi új alkatrészekkel. Ryzen 5800x 60-70 000 ft pl.
Egy ilyen mondjuk ryzen 5800x alapú rendszer 16 gb ddr4 rammal meg rtx 4070-nel lemos MINDENT, amit a ps5 pro tud. Mindent. Ray tracing meg minden terén. És még másra is tudod használni, dolgozhatsz is rajta, plusz fizetned se kell a multiplayerért.
És ezeket úgy számoltam, hogy nem néztem akciókat vagy használt alkatrészeket, hanem az egyik legnagyobb retailer szimpla árait vettem. Kis ügyességgel és kutatással nagyobb varázslatot is lehet itt csinálni ennyi pénzből.