status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A Halo 1-2-nek ugye volt x360 verziója is, de igen, az még orig xbox. Egyébként ez a legutóbbi két generáció az eredeti OG xbox-szal szemben is gyengén muzsikál. Gears 1-3 bármikor kenterbe veri a 4-5-öt. A 3 sokaknak nem tetszett (nekem igen), kb mint a ME3 is, de kellett a sztori lezárása és az emberek kötődtek már a karakterekhez. Sajnos a 4-5 új gárdája nem hozta azt a szintet, amit az előzők és ezért nem is lett soha olyan népszerű. Nekem egyébként a 3 sokkal jobban tetszertt, mint a Judgement
"a fejlesztési idők megnőttek"
Ez a sztenderd kifogás, de én ebben nem hiszek. Senki nem azt várja, hogy minden játékra új engine-t írjanak, ahogy régen, most is lehetne az azonos engine-nel dolgozni. Nem volt gáz ez a gearseknél és a mass effectnél sem, szerintem nem sértődne meg senki sem, ha a FO76 helyett egy FNV2 jött volna ki kottára ugyanazon a FO4 engine-en. Valamiért mégis inkább a sz.rt csinálták meg. Azon se sértődött volna meg senki, ha akár a MEA engine-jére csinálta volna végre egy jó ME játékot, de inkább a hulladék Anthemmel tették tönkre saját magukat a bioware-nél. Soroljam még? Nem az van, hogy dolgoznának sok-sok éve egy játékon és sajnos nem fejezték még be, hanem hogy eleve bele se kezdenek. A fejlesztési idő növekedése k mindegy, ha bele se kezdek a fejlesztésbe eleve. Az egész MEA azt hiszem másfél év alatt készült el. És igen, tele volt buggal, de ezeket pár hónap alatt peccselték, a játék hibája a lelketlensége. Viszont kitűnő ellenérv arra, hogy "sokáig tart a fejlesztés". Másfél év alatt tök új enginen tudtak egy játékot csinálni, aminek a baja legkevésbé a fejlesztőknél keresendő és sokkal inkább az íróknál.
A szándék hiányzik itt. Mert egyszerűbb egy multi vagy live service játékot csinálni, ezrerdannyi melóval és aztán kaszálni a lóvét a 12 éves mikrofonba kappanhangon sikítozókon, illetve szüleiken. Egy fortnite vagy overwatch könnyű meló egy witcher 3-hoz képest. Easy money.