status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Az, hogy jön-e majd erősebb verzió, ez kérdés. Én úgy érzem, hogy az előző generáció már megjelenéskor sem volt kimondottan erős, szóval ezért kaptuk a köztes generációs konzolokat. Meg ugye elterjedtek a 4K tv-k és szükség volt konzol frissítésre. Ki tudja? Lehet, hogy megint lesz egy köztes PS5, ami erősebb, mint az alap, de nem úgy érzem, hogy ezúttal szükség lenne rá. Persze ez mind spekuláció a részemről. Ha nem bánsz 1 évet várni, akkor szerintem várj. Ha annyi idő alatt nem is jelenik meg egy erősebb gép, szerintem bejelentést legalább kapunk róla, amennyiben tényleg jönni fog.

Ami pedig a lemezes VS digitálist illeti. Megint csak azt tudom mondani, hogy rajtad múlik. Ha van csomó lemezes PS4 játékod és szeretnéd ezeket újra játszani, ha szeretsz dobozos használt játékokat venni olcsóbban, esetleg eladni a játékaidat, miután befejezted őket, ha szereted, hogy ott vannak a polcon a játékaid, akkor lemezes. Ha ezekre "nem" a válasz és digitális vásárlást preferálsz, akkor választ a digitálist.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.04.15. 12:58:43