121454
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A VR-ral szemben szkeptikusok problémája nem annyira a kontent mennyisége, hanem minősége. A VR-ra sok "játék", inkább experience, mint játék, a maradék is leginkább arra gimmickre épít, hogy VR.
A baj nem a PSVR2-vel van, hanem inkább az egész technikával. Engem a 3D tévére emlékeztet: eleinte mindenkinek kellett, a legjobb dolog volt, aztán szépen lecsengett az egész és ma már nem is nagyon csinálnak 3D tv készüléket, annyira nem érdekel senkit. A VR-ral az a baj, hogy a technikának vannak korlátai, a motion sickness pl és egyéb kényelmetlenségek. -
Régóta szemeztem vele, de meg akartam várni, amíg normál áron lesz, így a hétvégén felesben behúztuk Kenát.
Hát ez a játék haláli. Elképesztő aranyos, roppant kedves, szerethető világgal, baromi jól néz ki, egy igazi gyöngyszem ez a játék. Fejenként 3 ezer forintot simán megér. -
Evoluti0N #120260 57 játék van kicsit több, mint 1 hónappal a megjelenés után. Szal nincs itt gond. Bárcsak minden "konzol" launch ennyi játékkal indulna. Az más, ha valakinek vannak korábbi VR headsetjei, mivel van egy csomó játék, ami már kijött Questre vagy PSVR1-re. Persze nem mind csúcsszuper, de most így gyorsan végig nézve a listát látok hirtelen 20-at, amiről jókat hallottam vagy játszottam és tetszett. Persze ez nem mind must have cím, de olyanok, amik jók és őszintén megmondva sima konzolon is mennyi olyan játék jön ki évente, ami úgymond "kihagyhatatlan"? Ízlés is válogatja persze, de én eddig mindent kihagytam a Dead Space-t leszámítva az idén kijöttek közül, na meg a Hifi Rush, de az benne van Game Passban. Persze vannak még címek, amik érdekelnek és kijöttek, de nem úgy, h rögtön kell. Sima konzolra se jön minden hónapban egy TLOU vagy egy GoW.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.04.02. 17:36:30 -
Legrosszabb élmény evör? :O
Hát nekem az első PSVR állandóan párásodó, alacsony felbontású kijelzője, ami 50 m távolságban már gyak mindenből LEGO várat mutatott, a kis teljesítményű hw miatti ingadozó képfrissítés miatt bármilyen mászkálós játékot max fél óráig bírtam rosszullét nélkül. Na az tényleg küzdelem volt a technikával. De elfogadtam, bár marhára nem esett jól, mert akkor ott tartott a tudomány!
Ehhez képest nálam a kijelző nem párásodik, elfogadható a felbontás és a képfrissítés, hogy bármely játék élvezetet jelentsen rosszul lét nélkül, átszámítva pont ua pénzért, mint az első ára. Én erre nem tudok mást mondani, csak hogy korrekt.
Igen jelenleg még kevés a játék. Ez tény, nincs mit szépíteni. KB 3-4 viszont várós a részemről a bejelentettek közül. De a holtszezonos indítás bennem azt a gondolatot dobta fel, hogy szépen kicsiszolják az esetleges hibákat a komolyabb címekig, és esetleg ne az legyen hogy elhasal az egész start egy valamilyen szupercímre kihegyezett indítás, egy félresikerült karácsonyi starttal.
Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.04.02. 16:59:21 -
Evoluti0N #120258 Nekem nem is működik a fórum mobilon már egy ideje. Mármint csak úgy, ha bekapcsolom Chrome-ban, h asztali módban nyissa meg. -
Hmmmm, 2 milliót márciusig, úgy hogy február 22-én adják ki, ami amúgy az ünnepek után kb az év leginkább holtszezon hónapja!? :O
És ezt a Sony nem tudja!? :O
Mert ha 25 év konzolos business után nem, akkor ott tényleg kiba nagy gáz van! XD -
Ez meg Ulthatinonak ment volna, de ez sem megy. Mindegy. Én elhúztam innen a belem, elég volt ebből a beteg szarból. -
Másnak nem tudtam, mivel csak az övé látszott. Leírtam már milliószor, hogy ne kommenteljenek mobilról(pontosabban a mobil oldalra), mert nem látszik, hiába. Nem értik meg. Széjjel van hullva az egész, nincs már aki megcsinálja, le lett írva százszor ez is. Támogatás nélkül fut az egész kóceráj évek óta. Itt kellene hagyni ezt a fórumot. Aki akarja az országot is, de ahhoz semmi közöm :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.02. 16:17:32 -
Utóbbi :D -
Igazad lehet, van hogy mast jelol, vagy a komment szama duplan szerepel...
Mar gondolkoztam, hogy o vagy en, innen a forumrol vagy az orszagbol... (: -
Szerintem Evonak írta ezt, csak szar a motor. Vagy be volt rúgva. :) -
Ezt hogy erted? -
El kellene már költözni innen. -
Evoluti0N #120248 Komment plox. -
Nagy kar h neked nem jott be, neha megnyomja a fejemet a headset, de nem erzem kenyelmetlennek es nem is mozdul el (csak ha leveszem, neha marad egy csik a homlokonon)...
Most a walking dead vr-ra kattantam ra, hat valami hihetetlen ahogy megcsinaltak..
A sztori, a loot, a kraft, stb minden epic, nagyon megerte az arat a pakk (chapter1-2 fullos kiadasok) (: -
Lehet, én nem jutottam el vele odáig sem, hogy kevés legyen a játék. Két hét alatt mindent megpróbáltam, hogy viselhetővé váljon a cucc, vettem hozzá fejpántot, próbáltam, sapkával, próbáltam mindennel, de nincs megoldás a hordhatóságra. Nyomnám vele a Resi Village-et, tökéletes VR játék, ráadásul az alapjáték is mocsokjó, de ezt én képtelen vagyok akár egy órát is tolni. Hétvégén lett volna időm rá, ittvan rá a remek játék, kedvem is volna, de áhhh...Másból sem áll az egész, mint tologatom a fejemen, tekergetem azt a szart rajta, próbálom ki-be csúsztatni, kontroller levesz, felvesz, félpercenként. Teljesen megöli a játékot. Ha az enyém lenne, már falhoz vágtam volna. Ott tartok, hogy nem is baj, hogy jön értelmes játék, csak tönkretenné azt is. Holnap visszamegy az egész holmi, nekem ennyi elég volt ebből. Legrosszabb VR élményem volt evör.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.02. 10:19:45 -
Evoluti0N #120246 Erősen kétlem, h egyetlen stúdiójuk sem dolgozik játékon. Nyakamat tenném rá, h az Asobo új Astrobot VR játékon dolgozik. Meg emellett aligha más csapatok is. -
Majd rájönnek. Egy játék elkészítése nem két hónap, és ha jelenleg épp egyetlen stúdió sem dolgozik játékon, akkor jó lesz a VR2 a fiókban porosodni 270 ezerért. :-D -
Én sem mondtam mást.
BTW azért azt vicces látni, hogy elég volt másfél hónap, meg egy rossz hír/pletyka(aminek az igazságtartalma sem ismert még) ahhoz, hogy az embereknek lefőjjön a kávé a kezdeti hurráoptimizmust követően, hogy gyakorlatilag még ígéretek sem kaptak a PSVR2 mellé. Soha nem is volt más, csak a reményük valamire :DD
"Even the most hardcore of PSVR2 fans can surely see the drought in content that's coming — Sony doesn't have a single PlayStation Studios game announced for the device, and only supported it at launch with a single spin-off title. Software is the main pull, and PSVR2 needs its system sellers. Right now, they're absolutely nowhere to be seen."
De azért a felszopócikket megírták ők is megjelenéskor, hogy itt a jövő, és micsoda játéközön várható :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.04.01. 11:29:21 -
Kicsit rákerestem, sehol nincs IDC-forrás, kizárólag mindenki a Bloomberg-hírre támaszkodik, amit a fickó írt. A Bloomberg persze azt állítja, az IDC-től van az információ, de ilyen az IDC holnapján sehol nincs.
Abszolút el tudom képzelni, hogy szarul fogy, de egyelőre szerintem ez ebben a formában nem hiteles forrás. A Bloomberg megírja, hogy valaki azt mondta, hogy, de a valaki azt mondta hogynak semmi nyoma nincs.
Ez mindaddig pletyka, amíg majd be nem bizonyosodik :-D -
Egyébként ha kiderül, hogy az IDC számai megegyeznek a hamarosan megjelenő sony jelentéssel, az egyben azt is fogja jelenteni, hogy ennek az ökör és semmirekellő újságírónak a preorder számokkal is igaza volt, amit sonyt pusztán csak igyekezett eltusolni.
#nemzörögaharaszt jeligére.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.31. 08:07:01 -
Én értem, hogy a fanboyok pánikolnak, és nagyon szeretnék kimutatni, hogy ez a fugura egy ökör, ami igaz is lehet, de az egész nem tőle származik, hanem az IDC-től :D
A fickó egy ökör, a PSVR2 meg szarul fogy. E két tény semmilyen relációban nincs egymással. :D Tudom, hogy nagyon be kellene bizonyítani, hogy gigasiker, csak a számok nem ezt mutatják. Nem a cikkíróé. Az IDC-é. -
Evoluti0N #120240 "It's Takashi again, this guy has been caught lying several times about Playstation products including PSVR2 just a couple months ago
https://www.roadtovr.com/report-sony-psvr-2-preorder-sales/
Not sure how anyone still takes his word on anything.
He is determined to attack Sony's stock value
He has also been called out by Sony, Nintendo and Microsoft for making things up."
Reddit link
lol az Eurogamer meg a Bloomberg forrásra hivatkozik.
Szerk: 2 hónappal korábbról, amikor szintén tőle linkeltél cikket, amire ezt írták redditen. Amúgy utána abban a cikkben levőket is cáfolta a Sony btw.
"Takashi Mochizuki is the same journalist who claimed Sony had revised their launch PS5 numbers skyward, before later reporting Sony had revised their launch numbers downward, generating a lot of negative press before launch. Sony rarely respond to bogus reports, but for Mochizuki they made an exception, issuing a press release stating that PS5 launch numbers remain the same and had never altered. In essence, Takashi Mochizuki concocted a second "source familiar with affairs" to backtrack instead of acknowledging his first report was erroneous.
Now consider this. The 2 million launch figure never arrived from Sony. It was yet another Takashi Mochizuki invention.
Takashi Mochizuki, October 3, 2022:
Sony Group Corp. plans to make 2 million units of the PlayStation VR2 headset by March next year, people familiar with the matter said
Takashi Mochizuki, January 31, 2023:
The company halved its forecast for shipments of the PSVR2 ... to about a million units, said people familiar with its deliberations.
This guy invents fictitious numbers only to refute them at a later date.
Even Microsoft have called him out for lying in the past."
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2023.03.31. 03:02:38 -
Evoluti0N #120238 Nem látom a legutóbbi üzit, help. -
Az adatok nem tőlük jönnek, hanem az IDC-től. Ők is csak a bloombergre hivatkoznak.
Meg az eurogamer talán elég megbízható forrás. link
Ez van. Egyelőre masszív földbeállás az egész holmi. Csodálkoznék, ha megérné a gen végét. Nem fog rzen a pricecut sem segíteni érdemben. -
Evoluti0N #120237 Jaj, megint ez a fickó. Asszem múltkor már leírtam, h mi a helyzet vele. Csomószor írt faszságokat magyarán megmondva, amiket aztán Xbox meg PS is megcáfolt. -
Gyászosan fogy a PSVR2
Ahhoz képest, hogy kétmillió darabot akartak eladni egy negyedév alatt, szerintem a harmadát is aláírnák most szívesen. Esélyes, hogy ez a cucc nem fogja megérni a generáció végét sem. Hiába vágják meg esetleg az árát, bejelentve sincs rá semmi system seller. Ronda nagy buktának tűnik ez az egész egyelőre. -
TomStorm #120235 Szerintem is ez áll a háttérben.Érdekes időzítés na:) -
A poén az egészben, hogy szerintem ha adtak volna még 1-2 hónapot nekik rendbe lehetett volna szedni. Csak gondolom nyomni akarták, mert most ért véget a sorozat első évadja. -
Ez történik ha egy töketlen bandát bízol meg a portolással. -
szomorú -
TomStorm #120231 Nálam nagyon szépen fut 2K-ban Pc-n és rohadt jól néz ki a játék! -
PSPlus április
Sackboy A Big Adventure
Meet Your Maker
Tails Of Iron -
Mondjuk a sonynál lassan ez lesz az alap. Kiválóan sikerült szartengert borítottak a pécések nyakába is tegnap a last of us-al is :D A nevük lassan egyet jelent a méregdrágán mért hibás árúval. Építik a hírnevüket kegyetlenül :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.29. 17:15:08 -
>De szerintem azzal látványban pláne nem össze hasonlítható (szerintem sebességben sem)
A sebességet milyen értelmben? A Horizon egy szaggatós izé. Ez nem. Bár ez meg grafikailag kissé üres, nem csoda, hogy viszi rendesen. A videón látható jelenség meg nem érzelmi kérdés, bár tény, hogy a bögyömben van, és huszonezrekért egy normális világban az ilyen minőségű produktum(bármi is az) minimum fogyvédelmi kérdéskör. -
Aki megveszi figyeljen arra, hogy a PS4 addont vegye meg a PSPlus könyvtárban levő progihoz!!!! Én jól bexoptam, mert automatikusan a PS5 verzióra kattintottam rá, amikor végigmentem, hogy a PSVR2/PS5 verzió is induljon. De így sem indult, aztán PS4 verzióra is rákattintottam, 3500 Ft levon megint. Szarügy.
Gáz mert az addon talán egy 0,5 MB-os fájl, és akár adhatnák mindkét verzióhoz. De ugye online vásárláskor 14 napon belül csak akkor jár a visszafizetés, ha nem töltöttél le belőle semmit. Kíváncsi vagyok vissza tudom-e szerezni a pezót.
Amúgy végülis a 7 ezredest is megéri, mondjuk többet nem. Látványban sebességben kb, mint a Pavlov. A felület, fegyverek elővétele, napló, hátizsák valahogy ebben a leg kézhezállóbb.
Nem sajátom még mindíg a zombis műfaj, de szerintem a RE Falu köröket ver erre. látványban hangulatban is. És pont ennyiért vettem pár hete. De egy kaszabolásnak ez is elmegy.
Neked látom nagyon a bögyödben van a Horizon, szal nem is igazán kötnék bele, mert látom ez nálad érzelmi kérdés. De szerintem azzal látványban pláne nem össze hasonlítható (szerintem sebességben sem). Játékélmény tekintetében azért nem adnék ki annyit, amennyibe most kerül ebben igazat adok. Demónak meg pont elég a demó. ;) -
Első végigjátszás lesz, kismaki koromban nem mertem fél óránál tovább játszani vele.. :D Van ez így..
Amikor először láttam akkor itt Budapesten voltam egy gaming expon ahol ki lehetett próbálni az új, illetve a frissen megjelenő játékokat. Soha sem fogom elfelejteni, hatalmas jó élmény volt.
Köszi a válaszokat, a Dead Space lesz a következő játék. Callisto meg majd akkor jön szóba ha leárazzák és/vagy nincs más ami jobban érdekelne.
A Crime bosst ha valaki próbálta akkor írjon róla, egy egyszerű shooter, de szórakoztatónak tűnik a butaságaival együtt is. :)
Callisto akkor inkább egy techdemo mint játék? :D Dead Space előtt jó volt, készülni a DS-re, kicsit elkapni a hangulatot, de így hogy az már megjelent egyszerűen felesleges semmint hiánypótló?
Utoljára szerkesztette: blackfire001, 2023.03.29. 13:10:05 -
Viszont a callisto játéknak, hát...egy fosh :D
/ok, a DS sem a gameplay csúcsa, de azért adja a mai napig.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2023.03.29. 13:05:40 -
Nemtudom, én pc-n nyomtam mindkettőt, én nem láttam szebbnek a callistot. Konzolon voltak texturamegjelenítési gondok release környékén, de azok javítva lettek. Szép reészletes, jók a fény/árnyékok, rendesen ki van dolgozva minden.
-
Ahogy lwb is írta alattam, a Dead Space nagyon jó játék, a Callisto messze nem ér a nyomába, és bár valóban szép, de a Dead Space is nagyon jól néz ki. Mindenképpen azt ajánlanám, ha pedig az eredeti kimaradt anno, akkor egyenesen kötelező! Nagyon király remake, és méltó az elődhöz.