status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • NEXUS6
    Legrosszabb élmény evör? :O
    Hát nekem az első PSVR állandóan párásodó, alacsony felbontású kijelzője, ami 50 m távolságban már gyak mindenből LEGO várat mutatott, a kis teljesítményű hw miatti ingadozó képfrissítés miatt bármilyen mászkálós játékot max fél óráig bírtam rosszullét nélkül. Na az tényleg küzdelem volt a technikával. De elfogadtam, bár marhára nem esett jól, mert akkor ott tartott a tudomány!

Ehhez képest nálam a kijelző nem párásodik, elfogadható a felbontás és a képfrissítés, hogy bármely játék élvezetet jelentsen rosszul lét nélkül, átszámítva pont ua pénzért, mint az első ára. Én erre nem tudok mást mondani, csak hogy korrekt.

Igen jelenleg még kevés a játék. Ez tény, nincs mit szépíteni. KB 3-4 viszont várós a részemről a bejelentettek közül. De a holtszezonos indítás bennem azt a gondolatot dobta fel, hogy szépen kicsiszolják az esetleges hibákat a komolyabb címekig, és esetleg ne az legyen hogy elhasal az egész start egy valamilyen szupercímre kihegyezett indítás, egy félresikerült karácsonyi starttal.
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2023.04.02. 16:59:21