status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Adott egy PS4 és két Dualshock 4 kontroller. Elvittem hogy kitisztítsák + újra pasztázzák a gépemet. Mondta a srác hogy majd lehet újra kell syncelni az én kontrolleremet, ez eddig OK.
Azonban most olyan furcsaságot tapasztalok, hogy hacsak nem közvetlenül a konzol felé tartom a kontrollert akkor "beragad" vagy elmarad az input. (pl. forgatom a kamerát folyamatosan a karakterem körül + spammelem az ütés gombot, akkor ha úgy forgatom a kontrollert akkor a kamera magától még megy egy darabig, az ütés pedig erre az időszakra "kimarad" mint amikor high ping lag van)
Naugye már említettem hogy volt reset és újra syncelés. Már megcsináltam 3-3x mind a két kontrolleremmel (A kontroller alján a reset gomb lenyomva tart, utána az adatkábelre rádugom és PS gomb megnyom) azonban még mindig nem oké. Tudom hogy Bluetooth a kapcsolat, ezért eddig ha kb. a másik szobában voltam akkor is ment, most viszont ilyen hangyafasznyi dolgokon is elveszíti a jelet. Mit tudok még csinálni hogy valahogy az eredeti funkciót ellássa a kontroller?
Utoljára szerkesztette: tigeroo, 2023.03.02. 14:34:10