status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Én szuper early adopterként annak idején megvettem az első HTC Vive-ot és az elsőgenerációs (de már nem DK) Riftet. Annyira koraiként, hogy nem is volt még Magyarországon sehol, Amerikából hozattam be, tripla áron kb. Aztán később vettem PSVR1-et is.
Ennyi VR tesztelése után eljutottam oda, hogy ez egy drága gimmick csupán, mint anno a 3D tévézés volt. Van az elején egy rácsodálkozós rész, amikor minden fantasztikus, de ez 1-2 hónap után elmúlik. A játékokat nem tudod sokáig játszani, mert rosszul leszel, de még ha bírod is, egy idő után kényelmetlen az a headset a fejeden vagy csak egyszerűen le szeretnél már ülni végre. Ezért hardcore játékok VR verzióit csak próbálgatja az ember, de teljes, 20-30-60 órás végigjátszás szerintem itt lehetetlen.
A legtöbb "játék" is inkább ilyen rövid experience csak, de ahhoz meg sok a 20-30-40 dolláros ár/"játék".
A legjobb VR játék, a HL Alyx is inkább olyan, hogy az ember elmarhul vele 2-3 órát, aztán elfelejti. Ezért ennyi pénzt kifizetni szerintem nem éri meg. Ez az egész VR dolog picit zsákutca lett, kb mint a 3D tévézés, ami szépen ki is fogyott a modern tévékből mára.