status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #120092 Én eddig meg vagyok vele elégedve. Azt kaptam, amit elvártam. Az első headsetem PSVR 1 volt, meg utána vettem egy Quest 1-et és mindkettőhöz képest hatalmas előre ugrás. PSVR 1-et már nagyon rég vettem elő, de a Questet rendszeresen használom, akár önállóan, akár PC-re kötve. Legutóbb a Half Life 2 VR modját játszottam rajta.
PSVR 2-n most fejeztem be a Horizont. Nem ájultam el tőle, de nem volt rossz. Resi 8-ban csak a tutorialt próbáltam eddig és bejövősnek ígérkezik az alapján, meg a videók alapján is, amit láttam belőle. Ezek mellett van még jó pár játék, ami érdekel. Ezek közül van olyan, ami van PC-n és/vagy Questen, de PSVR 2 esetében jobb minőségben tudom majd játszani őket.
Persze az lenne az ideális, ha évente megjelenne néhány AAA játék, de ez egyelőre csak álom marad. Főleg, ha sokan csak panaszkodnak, h nincsenek és nem vesznek headsetet. Úgy nem lesznek. Szal egyelőre nem bántam meg a befektetést és ha lesz évente 3-4 játék, amiért érdemes feltenni, akkor az már nekem elég. És nem kell, h AAA játékok legyenek. Switchet is évente 3-4x veszem elő és nem bántam meg. :D