status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ez most még rátesz egy lapáttal, de engem nem lepett meg, hogy volt egy meleg szál. Abban a világban amiben a történet játszódik szerintem sokkal több férfi él, mivel hát na.. A férfiak erősebbek, mozgékonyabbak, kevésbé esendőek és így nagyobb az esélyük a túlélésre. Ha 2 pasi régóta együtt mászkál, lehet nőkkel sem találkoznak mert rengeteg a fertőzött.. Aztán lehet a barátságból más lesz, mert hát azért na. Börtönökben is hasonló van. Ha nincs p, akkor s. A jövő p-je az s. :D
Nekem sincs bajom a melegekkel amúgy, de nagyon túltolják ezt az egészet manapság. A Last of Usban meg vannak férfi és női melegek is, szóval ja.. :D Ebben a sztoriban egy normális hetero kapcsolat ritkább mint a másik.
Valahogy elképzelhető, hogy a saját nemükben, a saját barátaikban jobban bíznak ezek a karakterek mint az ellenkező nemben és így kialakulhat valamilyen vonzalom is.
Hangsúlyozom, nincs bajom sem a melegekkel sem a nőkkel, nem akartam én beszólni senkinek, csak elgondolkoztam kicsit a lehetőségeken.