status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • lwb
    Általában nincs fordítva és én értem egyébként az egészet. A lényege az, hogy el tudják adni jobban a közönségnek. A világ jelentős része nem fehér, de a fő piacon, az USA-ban is 10% feletti a feketék aránya. Nekik számít, hogy minden szerepben fehér ember van vagy van fekete is. Ez egy feldolgozás, ami azt jelenti, hogy el szabad térni a forrásanyagtól és itt el is térnek, mert a lényegen nem változtat, nem az történik, hogy mindenki hirtelen fekete lesz, hanem hogy lesz mindenféle ember, fehér, fekete stb.

Értem, hogy ez fehérként fura meg nem tetszik az embereknek, de engem nem zavar, ha jól van megcsinálva vagy nem jelentős a szerep, amit lecserélnek, mint pl itt Sara. Ez az ára annak, hogy eladható legyen a közönségnek, a reklámozóknak, akiknek számít, hogy a sorozat jó sajtót és jó fogadtatást kap. Én ezzel egyet tudok élni. Senkinek nem használ, ha pl. úgy járnak, mint pár éve az Oscar-gála járt, hogy bojkottot hirdettek ellene, mert fehérek nyertek mindent mindig. Ez elriasztja a szponzorokat, reklámozókat, részvényeseket, előfizetőket stb. Amerikában több fekete fizet elő az HBO-ra, mint itt a térségben a három európai ország teljes előfizetői bázisa együttvéve. Az HBO-nak ezt is mérlegelnie kell, amikor üzleti döntést hoz.

Ha emlékszel még a SW Rogue One-ra: ott se véletlen, hogy hirtelen kínai szereplő jelent meg. Az a kínai piacnak szólt.