status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Zóanagyvarázsló
    Az a rész tényleg necróval fájdalmas, barbárral simább ügy, és a kiegben a druidámmal sem volt problémás, pedig vele is idézgettem. Önmagában a pálya jellegével nincs bajom, jó értelemben is ment át valamit az oldschool labirintusokból, csak egyrészt az AI nem tud vele mit kezdeni, másrészt emlékeim szerint tudott generálni teljesíthetetlen elosztást, ahogy később a Maggot's Lair (?) is.

Mellesleg hozzátenném, hogy a Diablo 2 a nagy siker ellenére a maga idejében is megosztó volt némiképp, kapott kritikákat is, nálunk a PC Guru újra és rivjúzta javítások után, mert először lehúzták. Az is saját a korának a standardje alatt volt, hogy a kiegig 640x480 volt a maximális felbontás, utána lett 800x600. Nagy jelenség volt, nagy klasszikus ma is, de döcögősebb volt a maga idejében, mint amennyire legendás név. Atmoszférára veri a 3-at simán, de az 1 a maga szűkebb (dungeon-fókuszúbb) stílusában még töményebben hozza azt. Hozzáteszem, én értékeltem a külső tereket az 1 után, de fapadossága ellenére nyilván az fog mindig beugrani először a Diablóról.