121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#119724 engem nem, nem bírom már ezt a stílust :D dead space 1-2 elég volt -
#119723 Mindenkit beszívott a callisto? -
#119722 Ps Plus Essential december
Mass Effect Legendary Edition (PS4)
Biomutant (PS4/5)
Divine Knockout (PS4/5) -
#119721 Erre a kérdésre már válaszolt a mostani rész :D -
#119720 Nekem most lett meg a platina. Jó játék volt, kíváncsi vagyok, hogy mit tudnak újítani a következő részben. -
#119719 GOW Ragnarok végén
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ugye különválik apa-fia útja, és szerintem egy Atreus spinoff lesz legközelebb, ami egy kisebb sztori , ala Uncsi Lost Legacy . Kratos most már menjen nyugdíjba, úgyis van egy új barátnője Freya személyében. Esetleg csinálhatnak egy másik gyereket, aki majd a következő izomagy lesz Kratos helyébe, mert Atreus-t , bár alakot tud váltani, nem tudom annak elképzelni
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.11.28. 17:19:11 -
#119718 Az a baj mostmar nagyon nagy ugrast nem lehet varni a genek kozott,az uj resz valszeg ugyis PS6-os lesz mar,de nem lesz akkora nagy durranas mint ami volt a 2018-as. Lesz benne tegyuk fel 4k@120 vagy majd ha mar ott jarunk akkor 8k@60 checkerboarddal aztan ennyi,jatekmechanikaba se lehet mar annyira ujat dobni…esetleg ha full open world-be rakjak szabadon bejarhato vilagokkal de az meg mar nem GOW
De egyebkent en is elveztem minden percet az uj resznek,szebb volt,jobb volt,tartalmasabb,bovebb sztorival,alleejtosebb cutscenekkel,nekem ez igy ahogy volt ez igy abszolut kerek volt. Hogy GOTY-e azt nem merem kijelenteni mert azert volt iden egy Elden is,de azert mas a ket jatek,nekem abszolut megerte a day1 arat -
#119717 nekem 65 óra volt a vége :) -
#119716 Ha kivonatolták volna 15-16 órára, akkor letolom, mert ennyit tudott volna normálisan hozzátenni az első részhez, de amikor 20 óra után megtudtam, hogy a cutscene-ek felénél sem vagyok, akkor repült. Ha lemezen lenne meg ez már előbb bekövetkezett volna. -
#119715 Érdekes, mennyire másképp látjuk ezt. Egyrészt kaptunk egy sokkal részletesebb, egészen aprólékosan kidolgozott narratívát, sokkal több szereplővel és összefüggéssel. A sztori sokkal mélyebb és érdekesebb is. Ezzel ez a játék máris több, mint az első része.
Aztán ott van egy alapvető gameplay mechanikai változás: nem csupán együtt, hanem külön-külön, sőt másokkal is harcolsz és mész küldetésekre. Ez szerintem rengeteget hozzátesz a játékhoz. Az, hogy több szálon fut a cselekmény, megint méginkább filmszerűvé, élővé teszi a narratívát.
Harmadrészt több a helyszín, a bejárható terület, nagyobb a játéktér.
A harcremdszerben, a felszerelések fejlesztésében is alapvető változások vannak, ahogy a csimpi részekben is. Továbbá ott van egy csomó accessibility opció, ami sokkal fluidabbá teszi a játékot, autotraverse, auto loot, ezekre több opció, attól függően, hogy milyen mértékben szeretnéd ezt automatizálni.
Aki szerint nincs változás az előző részhez képest, és ez ugyanaz, hááát...
Ami a legkevésbé mozgat meg pont a játékban, az a valamivel szebb grafikai prezentáció. -
Evoluti0N #119714 Nekem pont most lett meg a platina. Imádtam. Simán kedvenc volt idén. -
#119713 Nekem bejött az új rész is, közel vagyok a platinához már. De kétségtelen, hogy ez "csak" egy folytatás. Nagyon jó, nagyon szép, de igencsak biztosra akartak menni. Kíváncsi vagyok, hogy pár év múlva a következő részben mi fog változni, mert oda már kevés lesz ha csak a grafika lesz szebb de minden mást innen hoznak át. -
#119712 Akkor megnyugtat, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki nem tette le a haját tőle. Mondjuk nem tesz jót az élménynek az sem, hogy 3x végigvittem a 2018-ast. Mert lényegében a Rangnarök ugyanaz pepitában. Harcrendszer legalábbis nem sokat változott, és mivel a játék 70%-ban harcolni kell, így annyira nem volt nagy élmény... -
#119711 Nálam ugyanez van. Már csak azért nyomom, hátha valahol elkap, de lassan elbóbiskolok a végéig. leginkább már csak magam mögött akarom tudni. Hülyeség, meg akkor miért nem hagyom ott... -
#119710 Nyomom a Ragnarök-öt, de egyelőre nem értem az értékeléseket. Unatkozom közben :( -
#119709 Elég egyszerű, de nekem abszolút bejön, old school cső-akciójáték, nagyon jólesik most ezzel tolni, kikapcsol teljesen. Bugba még nem futottam. -
#119708 Ez az Evil West egy igazi kétpálcás ostoba szar. A tutorialban gamebreaking bugba futottam, az enemy lejjebb esett egy párkányra, ezért nem tudom megütni, se továbbmenni, hiába van előttem az ugrópont, nem aktív, mert él egy enemy, aki elpusztíthatatlan, bár félig benne állok.
Mkay. Del. -
#119707 Csak ne lenne hozzá Season pass, amibe plusz halálanimációk meg játékmódok vannak
Outer Way Skin Collection: Bear the armor of the Outer Way, an underground insurgency pitted against the UJC, as you fight to survive the horrors of Callisto.
Contagion Bundle: Discover the ultimate survival horror experience with a new mode, Contagion. With reduced ammo and health drops, a customized difficulty and permadeath – there are no second chances to escape Black Iron Prison or the horrors lurking beneath the surface of Callisto. The Contagion Bundle also includes thirteen new Jacob death animations and the Watchtower Skin Collection.
Riot Bundle: Venture into a previously undiscovered area of Black Iron Prison and battle through waves of brutal enemies. Gather credits to upgrade your weapons, or forge new ones, and survive the onslaught as long as you can in Riot, an all-new mode. The Riot Bundle also includes twelve new enemy death animations and the Engineer Skin Collection.
Story DLC: Dig deeper into the horrifying secrets of The Callisto Protocol.
Utoljára szerkesztette: Seth, 2022.11.23. 18:23:49 -
#119706 Szintén, ezt muszáj day1 lemezen, menjen csak a zsebükbe a pénz, mert akarok még ilyen játékot látni a jövőben is. -
#119705 Hát, elnézve a videokat meg a review-kat én ezzel az Evil West-tel kivárok. Előbb-utóbb fent lesz game passon úgyis. -
#119704 Jaaa, ezeket főleg PC kulcsok vásárlására használom, PS-re nem az igazi, amit láttam, az mind account volt, és nem kulcs, az meg elég gázos.
Némi pozitív feedback a Kinguinról a mai napról. Nem küldték a kulcsot az Evil West-hez egész nap. Végül kaptam egy emailt, hogy sajnálják, de valami technikai ok miatt ez a vásárlás nem fog menni. Adtak két opciót -
1. Visszautalják az árat a Kinguin fiókomra (a játékot újra meg lehet venni, csak az előző tranzakcióval volt valami gond) és 10% kedvezmény a következő vásárlásból.
2. Az árat visszautalják a bankszámlámra, és 5% kedvezmény a következő vásárlásból.
Írtam nekik, az elsőt választottam. 2 percen belül jött a visszaigazolás, hogy a wallet-ba bekerült az összeg, és kódot küldtek a kedvezményről. Rögtön sikerült is még egyszer megvennem a játékot, ráadásul olcsóbban kicsit, mint eredetileg. Ezúttal működött, kaptam is a kulcsot, szuperál.
Szóval ez azért eléggé dícséretes customer service, azt kell mondanom, le a kalappal. -
#119703 Nem az enyém, nekem mázlim van, hogy eleve amd-m van (6900XTXH). -
#119702 Köszi. Én a cdkeys használtam de manapság nem olcsóbb, mint a ps store. A buygames.ps szokott olcsóbb lenni de az csak egy accountot ad, nem kulcsot. -
#119701 CdKeys, Instant Gaming, Kinguin. Ezek a leggyakoribbak, sose volt velük bajom - bár az Evil West-et a Kinguin-on vettem tegnap, és még nem jött a kulcs, de végülis ma jelent meg, szóval majd fog, gondolom. -
#119700 Te melyik oldalakat használod? -
#119699 Na, én ilyeneket nem játszok :D Ennyi macerát nem ér, és nem sokkal jobb a skalperkedésnél, azt meg nagyon nem szeressem. Prohardveren is mi megy már :D:D
De amúgy dörzsölt ötlet, szó se róla :)
Megveszem majd a szokott oldalaim egyikén. -
#119698 Kihozol egy kártyát, beaktiválod vele, elállsz másnap. Ha olyan helyről hozod ki, promókódot is kapsz mellé.
Csak mondom :D -
#119697 Thx, akkor az nálam nem játszik, de majd utánanézek :) -
#119696 Ízléseken nincs mit vitatkozni, de én azt gondolom, hogy nem hótugyanazt kell csinálni. Alapvető változás van a játékmechanikában, ami szerintem nagyon sokat hozzátett az előző részhez képest.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!- mindez roppant változatosságot, új szint visz a játékba.Az, hogy Atreus-szal harcolsz, hogy egyedül mész vele küldire, hogy Sindri és Brok is megy veled küldire, hogy Atreus a niga csajjal külldizik, Kratos Freyával, utána Atreus Thorral
Több a helyszín, az itt bejárt helyszínek is érdekesebbek.
Ez egy folytatás, mire hasonlítson, ha nem az első részre? Nyilván nem csinálhattak belőle egy Witcher-világot, vagy egy RTS-t, ami alapjaiban más, mint a sztori első része.
Persze ettől még ha nem tetszik, nem tetszik, de szerintem az, hogy hótugyanazt kell csinálni nem igaz, de ha igaz is lenne, mi mást kéne, egy folytatásban?! -
#119695 Gamivo-n vettem, egy darabja volt, de szkennelgesd, hátha lesz még. Viszont AMD kártya kell az aktiváláshoz, csekkolja a beváltásnál.
Link
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.22. 12:33:47 -
#119694 Forrásod nincs véletlenül? -
#119693 Én is, bár kicsit elgagyiztam a dolgot. Vettem egy AMD promóciós kódot 10-ért, callisto+dead Island2. Ezzel annyira nem támogattam a játékot, de ez van. Ennyiért nem lehett otthagyni (remélem az AMD valamennyire megfizeti őket :D) -
#119692 bezsákolva nálam is -
#119691 Elő is rendeltem azt már. -
#119690 A rohanós az majd a Callisto lesz jövő héten! :P (remélem nem lesz koppanás belőle, de szerintem egy bőven 8-9-es cucc lesz) -
#119689 Valami akcióban olcsón behúzom majd egyszer pécére. Rosszkor is adják ki, szerintem nem fognak kapkodni érte, hamar lesz ez filléres cucc. -
#119688 "Végigviszem (ha nem vészes akkor platina),eladom 1 héten belül kicsi veszteséggel, elfelejt" kategória akkor :)
Holnap jön. GOW-ot kicsit félrerakom, mert kezd nagyon felfújt lenni az is -
#119687 A review-k alapján ez az evil west inkább csak olyan kis mediocre lett, mindenesetre nem az a játék, amiért feltétlenül rohanni kell első nap. Kár. -
#119686 Ez simán benne van, de valahogy most azt érzem, hogy egy fanboi önmagamat is zavarna az új hiánya, és az abszolút kockázatkerülés, ahogy az ascension-t is kukáztam anno, csak akkoriban a türelmem és a kedvem is jóval nagyobb volt hozzájuk. Ma már tényleg csak a legjobbaknak van valami kis esélyük, hogy lekössék a figyelmem valamilyen szinten is. De ez nem olyan.
/a legjobbak alatt a nekem legjobbakra kell gondolni, ami nem biztos, hogy másnak is az. Nekem az is teljesen oké, ha valakinek ez a legjobb, én biztos nem fogok morogni emiatt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2022.11.21. 14:04:27 -
Evoluti0N #119685 Hát, mivel egy másik topicban azt írtad, h már abszolút nem mozgat meg a géming, sztem csak halasztgatod az elkerülhetetlent.