status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Az engem is nagyon lekötött! Meg is lepődtem magamon.
Elindultam egyik pontról a másikra, gyötredelmes volt míg odajutottam de még is bennem volt, hogy menni menni és menni kell. Aztán mikor odaértem nagyon örültem, hogy sikerült. A játék aztán valami pluszt mindig hozott, hogy a következő úticélhoz több kedvem legyen. A végén meg már azon kaptam magam, hogy elkezdtem jó minőségű utat építeni meg ilyen gyorsutazásos kötélhálózatot (nem tudom már mi volt ennek a pontos neve, de toronytól toronyig pókembereztem) a hegyek közé. Addid-addig szórakoztam amíg meg nem csináltam, hogy a hegyekbe is pár perc alatt fel lehetett menni, vagy át lehetett menni rajta. :D
Majd jött a kiegészítő ahol már katapultálhattad is a csomagod, hát készen voltam nagyon.
Viszont egy kérdés ezzel kapcsolatban azért felötlött most Rage. Ha a 2. részben is ennyit kell mászkálni akkor lesz ahhoz erőnk? Ez az egész játék szerintem úgy volt jó ahogyan volt, egyszer jó volt átélni a szenvedést. A második részben én személy szerint remélem nem a sétáé lesz a főszerep.
Bercy,
Mi a baj a Callistoval? Dead Space-t kerestél benne és így hogy hamarosan megjelenik már inkább azt várod? (Én így vagyok vele, és majd egy erősebb leárazáskor állnék neki a Callistonak.)