status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthanito
    Ezzel én is így vagyok. Mindaddig, amíg nincs meg a játék, ráizgulok, de jó lesz, aztán ott a játék, játszom vele, de rájövök pár óra után, hogy de jó lenne az a másik játék, és alig várom, hogy vége legyen ennek. De sajnos azt figyeltem meg, hogy a könyvekkel is így vagyok. Mindig azt nézem, még hány oldal van hátra, és milyen jó lesz az újba kezdeni.

Azaz, az öröm és elégedettség érzését a befejeztem, kész, vége van adja, és nem maga az út, amíg odáig eljutsz. Ez van, baj van a fejben.

Más:

Megvettem a Diablo PE collectiont. Kezdtem a második résszel, szép és hangulatos. De néhány dolgot már most utálok benne.

1. Ha meghalok, visszadob a központi hub-ba. Eddig oké. De minden fegyverem és pénzem is elveszítem, és mehetek ugyanoda vissza összeszedni, rohadt messzire akár. Aki ezt kitalálta, az teljesen idióta volt.

2. A küldetésrendszer szar. Adott egy feladat, hogy menjek mondjuk a Lost Catacombs-ba, csak épp azt nem tudom, hogy az épp merre van. Be kell barangolnom Tolnát-Baranyát, hogy megtaláljam, és marha frusztráló ez az örökös mászkálás vakon.

3. A sötét helyszíneken sokszor egyáltalán nem egyértelmű, hogy egy átjáró vagy lépcső épp hol helyezkedik el, és amikor hordában üédöz valaki, egyáltalán nem mindegy, hogy tovább tudok-e ott menni, vagy falnak ütközöm a keresgélésben.

Kis eséllyel fogom ezt én így végigjátszani...
    Utoljára szerkesztette: Ulthanito, 2023.01.09. 08:22:14